Speltips

Speltips Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-22 01:30 Spela här

Speltips Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.04 Speltips: Hawks ML
2016-01-22 01:30 Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks Hawks ML 2.04 hockeystick

Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks

Goalies: Bishop (probable) vs Crawford (confirmed)

Nattens match utan snack. Chicago Blackhawks som är NHLs formstarkaste lag just nu ställs mot Tampa Bay Lightning som har 6 raka vinster. Hockeygodis med andra ord.

Tampa Bay Lightning som haft problem under första halvan av säsongen har verkligen kommit igång igen och man börjar se ut som man gjorde större delen av fjolårets säsong. Laget har nu 6 raka vinster efter att man 6-4 besegrade Edmonton Oilers senast. En vinst som jag måste säga Oilers gav bort. Men Bolts vann och det var huvudsaken. I mina ögon var matchen en väldigt jämn sådan. Väldigt dåligt försvarsspel från båda lagen och när då målvakterna inte står på huvudet och räddar blir det lätt sådana galana matcher. Oilers hade bra tyck innan Anders Nilsson gav sig ut på en idiotisk utflykt och gav bort matche då Bryan Boyle kunde sno pucken och göra 5-4 i öppen bur. 6-4 kom när Oilers sedan plockade målvakten.

Chicago Blackhawks har gjort det igen. Från att vara ifrågasatta med att förlänga Kane och Toews kontrakt har man hittat eller snarare skapat ett nytt lag som levererat. Laget har nu imponerande 12 raka vinster vilket är den längsta winningstreaken i lagets historia. Alla spelare jobbar verkligen för varandra och man spelar just nu fantastisk hockey med Kane i spetsen. Senast slog man Nashville Predators klart med 4-1 och jag tycker inte man ser ut att gå ner i tempot.

Båda lagens skadeläge ser bra ut så rent teoretiskt bör vi få en väldigt bra match mellan två lag som besitter fin offensiv. Jag tror dock Hawks kommer vara smarta här och inte ge sig in i hawaiihockeyn då man bör respektera Bolts på hemmais. Dock har jag svårt att blunda när vi trots Bolts form får Hawks som underdogs då man just nu är ligans formstarkaste lag. Ja visst, trender är till för att brytas, men över 2.00 gånger pengarna på ett lag som bara kör måste testas. Hawks har dessutom vunnit 4 raka möten mot Bolts och man brukar kunna plocka bort Stamkos rätt bra från matchen. I natt gäller det att de bevakar Nikita Kucherov som ser hetast ut i Bolts.

Hur som helst blundar jag inte för Hawks ML till över 2 gånger degen.

Nattens spel blir alltså

Chicago Blackhawks ML @ 2.04 med 3/7 units @ Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 21 Januari, 2016, 19:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!