Speltips

Speltips MODO-HV71

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-22 19:00 Spela här

Speltips MODO-HV71
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.88 Speltips: Ö 5 mål
2016-01-22 19:00 MODO-HV71 Ö 5 mål 1.88 SHL-Grinder

Bra feeling i kroppen efter att gårdagens rek satt. Nu är det fredag, precis avslutat jobbveckan och även ikväll har vi lite SHL att se fram emot. Matchen som jag väljer att lägga huvudfokus på är mötet mellan MODO och HV71 som är ett backtoback-möte, match nummer två spelas redan imorgon. MODO är verkligen i jättebehov av att ta poäng här och jag tror faktiskt att dem ska kunna göra det men det finns en del frågetecken som gör att jag inte vågar spela på MODO idag. Bland annat att det går magsjuka i klubben med andra ord kan man inte vara helt säkra på hur alla spelare mår inför kvällens fight. En risk som jag inte skulle våga ha med i beräkningen. Men ett spel som inte ens magsjuka kan stoppa ikväll tror jag är målproduktionen. För mig blir detta en fartfylld match med mycket mål, väljer därför att spela över 5 mål i matchen till @1.88 hos Pinnacle med 3/5u.

MODO:
MODO ligger näst sist i serien med 28 inspelade poäng med 11 poäng upp till säker mark där Rögle just nu är laget i sikte. MODO har en match mindre spelad så vid en trea ikväll skulle man minska avståndet till "bara" 8 poäng. MODO kommer till dagens match med en minst sagt svajig form. Man slog visserligen Frölunda för fyra omgångar sedan med 3-4 på bortais, modoiterna tänkte säkert "SÅJA, nu måste det ju vända" men efter denna skrällseger så har det gått utför igen.. Tre raka förluster mot Skellefteå, Brynäs och Karlskrona och luften ute ur MODO igen. Hemmaformen är dessutom otroligt kall. Fyra raka hemmaförluster i Fjällräven lär man vilja ändra på ikväll, vi får bara hoppas för MODOs skull att magsjukan som går i laget inte har brutit ut helt inför kvällens match. MODO har ett målsnitt i sina matcher på totalt 5.82 mål per match och om man endast ser till deras hemmamatcher så ligger snittet på 5.94 mål per match vilket är väldigt bra om man ser till vårt spel. MODOs matcher har i HELA 14/16 på hemmais slutat med 5 mål eller mer. Vid exakt fem mål FT så får vi pengarna tillbaka och vid 6 mål eller mer sätter vi spelet. Om man ser till MODOs hemmamatcher denna säsong hade vi fått pengarna tillbaka eller vinst vid 87.5% av matcherna. Bådar gott. Eftersom MODO dessutom förlorat fyra raka hemma bör man vilja visa sina fans att man kan bjuda upp till dans hemma så det borde vara otroligt revanschsugna modoiter på isen ikväll!

HV71:
HV71 hittar vi på en nionde plats med 51 inspelade poäng. Formen hos HV71 är fin då man tagit sex segrar på de nio senaste matcherna. I HVs matcher denna säsong har det i snitt blivit 5.44 mål/match och om man ser till deras bortamatcher så har det i snitt blivit 5.3 mål/match. Sett över hela säsongen så har 75% av HV71s matcher blivit minst 5 mål eller mer. HV71s överspelsform är god då man på de nio senaste matcherna har snittat totalt 6.33 mål/match.

Inbördes möten:
Lagen har mötta två gånger denna säsong. Den första matchen slutade 5-0 till MODO och den andra slutade 3-1 till HV71. I båda dessa mötena vann hemmalaget, inte direkt några målfester, men det är dags för det ikväll. Om man tittar tillbaka lite mer historiskt så har de 13/16 senaste mötena slutat med 5 mål eller mer.

Match: MODO-HV71
Spel: Över 5 mål
Odds: @1.88
Insats: 3/5u (Medel)
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Följ gärna min twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg samt ha en underbar helg!

// SHL-GrinderSHL-Grinder - 22 Januari, 2016, 15:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!