Speltips

Speltips Carolina Hurricanes - NY Rangers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-23 01:00 Spela här

Speltips Carolina Hurricanes - NY Rangers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.869 Speltips: Rangers Ö2.5 mål
2016-01-23 01:00 Carolina Hurricanes - NY Rangers Rangers Ö2.5 mål 1.869 hockeystick

Carolina Hurricanes - NY Rangers

Goalies: Läck (confirmed) vs Lundqvist (confirmed)

Carolina spelar i natt B2B efter att slagit Toronto Maple Leafs med 1-0 efter förlängning igår natt. Med Cam Ward på skadelistan väntar första B2B starten för Eddie Läck i natt och hans ställs verkligen inte för någon lätt uppgift när man möter sitt stora spöke i NHL NY Rangers.

NY Rangers har inte imponerat lika mycket som man kunde förvänta sig av Rangers som på papperet ska vara ett lag som är bland de bästa i NHL. Jag tycker personligen Rangers inte levt upp till förväntningarna. Henrik Lundqvist har svajat i form där han blandat matcher med storspel som vi är vana att se honom i med en del svagare insatser. På bortais har Rangers haft stora problem och vinna då man förlorar 11/13 senaste bortamatcherna. Senast lyckades man dock sno åt sig vinsten mot Vancouver Canucks med 3-2 efter OT där man vände ett 1-0 och 2-1 underläge.

Lyckligtvis för Rangers möter man som sagt ett lag man trivs väldigt bra mot. Rangers har slagit Carolina Hurricanes i 18/19 senaste mötena. En siffra som är väldigt imponerande. Jag tycker vi får ett väldigt konstigt odds då Carolina kommer till nattens match B2B mot ett lag man har väldigt svårt mot. När dessutom man har sin förstakeeper på IR och Läck får sin första B2B start på väldigt länge gör att jag gillar både moneyline Rangers samt Ö2.5 mål på bortalaget. Visst höll Läck nollan igår men nu ställs man mot ett betydligt snabbare lag i Rangers.

Chris Kreider och Derek Brassard är visserligen day-to-day men oavsett ska Rangers ha goda chanser till vinst i natt.

Jag kommer dock välja Rangers Ö 2.5 mål @ 1.869 då jag just nu inte litar på Henke och att det dessutom ger ca 10 punker högre.

Nattens spel blir alltså

NY Rangers Ö2.5 mål @ 1.869 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 22 Januari, 2016, 16:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!