Speltips

Speltips Granada - Getafe

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-23 20:30 Spela här

Speltips Granada - Getafe
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.40 Speltips: Ö2.5
2016-01-23 20:30 Granada - Getafe Ö2.5 2.40 rad

Lördagens minst attraktiva match i spanska la liga spelas mellan Granada och Getafe. Däremot hittas ett stort värde i antalet mål i just den matchen, där marknaden har bestämt sig för ett målsnålt möte. Jag är oenig.

3/4 senaste möten lagen emellan har slutat med minst 3 mål gjorda. Det fjärde mötet slutade 1-1, så nog är det målrikt när lagen möts. Så här har det sett ut under denna säsong: 12/20 matcher har Granada spelat över 2.5 mål. Samma statistik för Getafe säger 10/20 matcher. Det är ingen överraskning att Granada är på nedflyttningsplats men att Getafe ligger precis i mitten av tabellen är ett lyckat resultat.

Båda lagen har gemensamt att de är duktiga på att spela ojämnt. Tittar man på försvaret så har det varit en hönsgård i Granada, som inte lyckats hålla nollan sedan 22 november 2015, i hemmamötet mot Athletic Bilbao. Detta är för övrigt den enda gången Granada spelat en match utan att ha släppt in ett mål under denna säsong. Getafe har på bortaplan släppt in mål mot samtliga lag förutom det mållösa mötet mot Celta Vigo.

Till lördagens möte saknar båda lagen ett par backar. I Granada är Cristiano Biraghi avstängd samt att Diego Mainz är skadad. I Getafe saknas både Alexis och Roberto Lago, där båda är skadade. Defensiva avbräck för båda lagen bäddar för att lagen kommer att fortsätta släppa in mål bakåt.

Förvisso finns det en risk att vi får se ett tråkigt möte där båda lagen spelar defensivt för att plocka poäng. I mitt tycke dock har vi ändå en kamp som lika gärna kan sluta 0-0 som 3-3, med tanke på matchens förutsättningar. I och med detta finner jag en 50-50 chans på över 2.5 mål i matchen och då känns 2.40 i odds hos Bwin lockande. Väl värt ett spel.

rad - 22 Januari, 2016, 22:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!