Tabell:
2. Leicester 22 12 8 2 +13 44p WLDDWD
7. Stoke 22 9 6 7 +2 33p LWWLWD

Hemma:
6. Leicester 10 5 4 1 +3 19p

Borta:
8. Stoke 11 4 4 3 -1 16p

Leicester har troligtvis varit den största skrällen denna inledning på säsongen. Laget ligger i detta nu på en Champions League-plats och många av fansen tror verkligen på sitt lag. Jag är troligtvis dock inte den enda som går runt och väntar på klubbens dipp, för den kommer. Frågan är bara när. En av anledningarna till klubbens framgång heter Jamie Vardy, 29-årigen som slog rekord i första halvan av säsongen. Han har dock kylts av nu och faktum är att han ännu står mållös 2016.

Själv har jag verkligen njutit av att se Leicester spela sin aggressiva och attackerande fotboll, tills för ett tag sedan då de ser ut som att de har tappat gnistan. Laget spelar nu mer tajt och ser aningen mer osäkra ut, om jag får tycka. 4 av senaste 5 hemmamatcher har slutat under mållinan 2.5 mål, i alla tävlingar (5 av 6 hemma och borta). Leicester finns att spela till runt 2.08, ett odds som inte alls lockar i mina ögon. Siktar därav mig in på annat håll!

Stoke kommer senast från 0-0 mot Arsenal hemma. En match med många misstag men också ljusa insatser.
Hemmalaget spelade ett lysande försvarsspel där Shawcross gjorde en lysande match. Annars har deras form aningen ojämn, de besegrade både Everton och Manchester United men lyckades förlora mot både West Bromwich och Crystal Palace. På bortaplan har det inte blivit allt för många mål, 11 stycken på lika många spelade borta matcher.

För skador och avstängningar gäller, som vanligt, Skadekollen.se.

Kommentar:
4/6 möten mellan lagen har slutat under 2.5 och jag förväntar mig ännu en tajt match här på King Power Stadium idag. Leicester sitter i förarsätet enligt spelbolagen men att spela på ett lag till runt 2.08, med dessa förutsättningar, håller inte. Temperaturen har sjunkit under större delar av England, vilket säkert kan gynna ett underspel här.

SPEL: Under 2.5 till 1.72 hos SBObet, finns även hos bet365 . Spelas med 2/5 units. Krysset finns också att spela på till 3.40, ett odds som också är klart spelbart.

Twitter:@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip