Speltips

Speltips Ferrer - Isner

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-01-25 04:30 Spela här

Speltips Ferrer - Isner
Land: Australien Liga: Australian Open
Odds: 1,61 Speltips: Ö 3,5 set
2016-01-25 04:30 Ferrer - Isner Ö 3,5 set 1,61 Poldan

David Ferrer ställs mot servekanonen John Isner i fjärde rundan av AO. 6-1 eller likande till spanjoren i h2h och han har fullkomligt krossat allt motstånd. 9-0 i set efter tre matcher och inte ett enda set har gång över 10 games. Han lär vara fräsch inför den här matchen, Ferrer.

Men, jag skulle vilja påstå att Isners servestats i den här turneringen är än mer imponerade. Han har alltså inte fått syna en enda breakboll på tre matcher (10 set). Inte EN ENDA. Då har han säkert spelat runt 60 servegem. Som sagt, mäkta imponerande.

Jag tror Isner kan tacka underlaget och de yttre förutsättningarna för detta. Han har fått spela de tidiga passen när det är som varmast och bollen flyger som fortast. Dessutom är ju underlaget åt det snabbare hållet i år och det passar honom såklart utmärkt.

Fem tiebreak har han spelat så här långt, Isner, och vunnit fyra av dem. Tror han har typ 13-5 i tiebreak sedan US Open, så man får nog titulera honom som en tiebreakspecialist. Ferrer å andra sidan har förlorat sina fyra senaste tiebreak, vilket får mig att tro att Isner ska ha en fördel när det knyter ihop sig, för det kommer det göra. Jag är övertygad om att Isner minst tar två av seten till tiebreak, och vill det sig riktigt väl så får han hål på Ferrer. Det har han fått förut.

Som jag skrev ovan, Ferrer har bara vunnit mot Isner i raka set två gånger och fem av deras sju möten har gått till tre set eller mer. Då bör det nämnas att en Ferrers vinster kom på gruset i Madrid. Förutsättningarna har i Australien är något annat.

Tror att Isner nyper absolut minst ett set och spelar över 3,5 set till 1,61 hos bet365

Poldan - 23 Januari, 2016, 13:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!