Över 2,5 mellan Arsenal och Chelsea.


Tabell:

2. Arsenal 22 13 5 4 37:21 44
14. Chelsea 22 6 7 9 31:34 25

Chelsea har gått ö2,5 i 15/22.
Arsenal har gått ö2,5 i 11/22.

Hett derby väntar här. Chelsea som under Hiddink förbättrats något (men fortfarande ser sådär ut tbh) mot titeljagande Arsenal. Ett Mourinhochelsea hade möjligen gått in och låst den här matchen för att spela 0-0, men tror vi kan få se ett öppnare Chelsea här. Har varit inblandade i en hel del målrika matcher den senaste tiden (5/6 senaste i ligan har gått ö2,5).

Förbättrat skadeläge i båda lagen, då Sanchez och Özil är tillgängliga för Arsenal igen medan Hazard och Costa ska vara redo för bortalaget.

Tänkbara lineups:

Arsenal:

Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Campbell, Ozil, Sanchez, Giroud

Chelsea:

Courtois, Ivanovic, Terry, Zouma, Azpilicueta, Fabregas, Mikel, Hazard, Oscar, Willian, Costa


Chelseas försvar har sett rätt darrigt ut den senaste tiden och hemma på Emirates går Arsenal sällan mållösa. Samtidigt har Arsenals försvar också darrat en del den senaste tiden. Tycker Couqelin saknas som sköld på defensivt mittfält. Faktum är att laget släppt till en hel del vassa målchanser i de senaste matcherna, även om det inte alltid gett målutdelning för motståndarna.

Så bra läge för att båda lagen gör mål och då är vi en bit på vägen för ett överspel.

Ser framför mig en matchbild där Arsenal för spelet mot ett bortalag som kan få kontra och ställa om snabbt. Tror det passar Chelsea rätt så bra.

Även om det är två av ligans bästa målvakter i ett möte som traditionellt är väldigt målsnålt tror jag på goda förutsättningar för en rätt fartfylld och öppen match. Arsenal jagar titeln och går alltid för segern hemma på Emirates. Tror Chelsea också kommer skapa sina lägen här.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip