Speltips

Speltips Storvreta IBK v FC Helsingborg

Sport: Innebandy Spelstopp: 2016-01-24 17:00 Spela här

Speltips Storvreta IBK v FC Helsingborg
Land: Sverige Liga: SSL
Odds: 1,92 Speltips: 2 (+1,5)
2016-01-24 17:00 Storvreta IBK v FC Helsingborg 2 (+1,5) 1,92 IB.

Helsingborg kommer från en snöplig förslut borta mot Granlo efter att ha haft fyra raka segrar. Det är en jämn batalj på förhand då lagen ligger tätt på varandra i tabellen. Det skiljer endast 2p.

Storvreta kommer till spel utan två storstjärnor. Det är Rasmus Sundstedt och Jimmie Petersson. Tunga avbräck för hemmalaget. Ena storstjärnan Henrik Stenberg få gå ner i en ”avdankad”. Han får spela med Andersson och Paulsson varav den ena gjort 0+0 i år. Tveksam på hur den femman kommer leverera. Återigen så är det en otroligt tunn backsida där endast två bra backar sticker ut.

Helsingborg vann höstens möte med klara 9-5. Tror det inte blir någon sådan promenadseger utan givetvis jämnare siffor på Sveriges i särklass sämsta innebandygolv.

Storvreta blandar och ger. Vinner mot svenska mästarna, spelar lika med ett av SSL sämsta lag Warberg. Man har som bekant en bra högsta nivå men deras lägsta nivå är ju sisådär. Har en coach som troligtvis lär få sparken så småningom eftersom karln inte kan hantera detta lagmaterial. Bara en tidsfråga.

Jag testar kliva in på FC Helsingborg (+1,5) då jag tror på en jämn matchbild på förhand. Sen ska det såklart spelas om det. 3 enheter till oddset 1,92 klickas.

IB. - 23 Januari, 2016, 22:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Trollkarlen - 2016-01-24 08:55:40

Om Sundstedt och Jimmy saknas och Stenberg flyttat ner till tredje. Hur ser övriga kedjor ut? Får de verkligen ihop 3?