Speltips Storvreta IBK v FC Helsingborg

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2016-01-24 17:00
Land: Sverige
Liga: SSL
Odds: 1,92
Speltips: 2 (+1,5)
Spela på Speltips Storvreta IBK v FC Helsingborg
Börja spela här
Spela på 2 (+1,5)
Helsingborg kommer från en snöplig förslut borta mot Granlo efter att ha haft fyra raka segrar. Det är en jämn batalj på förhand då lagen ligger tätt på varandra i tabellen. Det skiljer endast 2p.

Storvreta kommer till spel utan två storstjärnor. Det är Rasmus Sundstedt och Jimmie Petersson. Tunga avbräck för hemmalaget. Ena storstjärnan Henrik Stenberg få gå ner i en ”avdankad”. Han får spela med Andersson och Paulsson varav den ena gjort 0+0 i år. Tveksam på hur den femman kommer leverera. Återigen så är det en otroligt tunn backsida där endast två bra backar sticker ut.

Helsingborg vann höstens möte med klara 9-5. Tror det inte blir någon sådan promenadseger utan givetvis jämnare siffor på Sveriges i särklass sämsta innebandygolv.

Storvreta blandar och ger. Vinner mot svenska mästarna, spelar lika med ett av SSL sämsta lag Warberg. Man har som bekant en bra högsta nivå men deras lägsta nivå är ju sisådär. Har en coach som troligtvis lär få sparken så småningom eftersom karln inte kan hantera detta lagmaterial. Bara en tidsfråga.

Jag testar kliva in på FC Helsingborg (+1,5) då jag tror på en jämn matchbild på förhand. Sen ska det såklart spelas om det. 3 enheter till oddset 1,92 klickas.
Spela på Storvreta IBK v FC Helsingborg hos Svenska Spel
Spela nu
IB. - 23 Januari 2016 - 22:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Trollkarlen - 2016-01-24 08:55

Om Sundstedt och Jimmy saknas och Stenberg flyttat ner till tredje. Hur ser övriga kedjor ut? Får de verkligen ihop 3?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: