Speltips

Speltips Tingsryds AIF-Vita Hästen

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-24 16:00 Spela här

Speltips Tingsryds AIF-Vita Hästen
Land: Sverige Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 2.09 Speltips: Ö 4.5 mål
2016-01-24 16:00 Tingsryds AIF-Vita Hästen Ö 4.5 mål 2.09 SHL-Grinder

Årets första maxspel gick inte som förväntat. Skellefteå hade alla förutsättningar att köra över Karlskrona igår och i min värld var det bara en sak som stoppade det igår. Skellefteå underskattade Karlskrona något enormt, man kom ut på isen men hade lämnat kämparglöden i omklädningsrummet. Det var riktigt tråkigt att se. Det var egentligen bara i tredje perioden som jag tycker att Skellefteå bitvis såg ut att kämpa lite, jaja nya tag.

Idag bjuds vi på Tingsryd-Vita Hästen en match där jag tycker att överspelet står för högt! Pinnacle betalar @2.09 på över 4.5 mål vilket jag tycker är lite för bra för att inte spela. Jag kommer att spela detta spel med 3/5U. Vill man säkra lite mer kan man spela Ö4 mål till @1.70 vilket innebär att om matchen slutar på exakt fyra mål får man pengarna tillbaka.

Tingsryd:
Återigen dags för match i Nelson Garden Arena då Vita Hästen står för motståndet. En otroligt viktig match för Tingsryd. Vid tre poäng återtar man serieledningen, vid två poäng ligger man på samma poäng som AIK men med lite sämre målskillnad och då givetvis vid ett poäng eller inget poäng så ligger man fortsatt tvåa i serien. Tingsryd kommer till matchen med en god form då man tagit segrar i de 4/6 senaste matcherna. I Tingsryds matcher denna säsong har det blivit 4.8 mål/match i snitt och om man kollar på endast hemmaspelet så har det blivit 4.65 mål/match. 54% av Tingsryds matcher har gått över 4.5 mål i år och då tycker jag att över 4.5 mål till @2.09 ikväll är helt OK.

Vita Hästen:
Vi hittar Vita Hästen på en sjätteplats i tabellen och vid tre poäng idag skulle man skjutas upp till en delad tredjeplats med Karlskoga som dock kommer ha två matcher mindre spelade, men ändå! I Vita Hästens matcher denna säsong har det blivit 4.7 mål/match om man tittar på deras bortamatcher så har det blivit 5.25 mål/match i snitt.

Inbördes möten:
Tingsryd och Vita Hästen har drabbats samman tre gånger denna säsong och alla tre gånger har det varit målrikt. 2-2, 3-3 och 4-2 har matcherna slutat. Det bör finnas goda möjligheter till en del mål även ikväll.

Match: Tingsryd-Vita Hästen
Spel: Över 4.5 mål
Odds: @2.09
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 16.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 24 Januari, 2016, 13:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!