Speltips: Arizona Cardinals vs Carolina Panthers

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2016-01-25 00:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,85
Tips: Ö 46,5 poäng
NFC-championship står för dörren. Jag har hela tiden haft Cardinals eller Packers som vinnare av NFC från starten av säsongen. Nu är det Cardinals mot Panthers och det är en riktigt spännande match att ta del av. Jag har fortfarande inte greppat hur bra Carolina Panthers egentligen är, men första halvleken mot Seattle Seahawks senast ställde mig schack matt. Panthers ÄR bra. Jag kan inte blunda längre.

Panthers HC Ron "Riverboat" Rivera har fått ihop sitt lag på ett enastående sätt och jag kan inte se alltför många svagheter i truppen. I nuläget ser jag egentligen bara en och det är Panthers secondary OCH det är just den svagheten som kanske Panthers får betala för i afton. Arizona Cardinals har i mitt tycke tillsammans med Steelers den allra vassaste wide receiver-gruppen i hela NFL och just i år har Cards receivers steppat upp när det har betytt som allra mest och då senast mot Packers i slutskedet.

Jag är som sagt inne på att det blir mer defensiv än offensiv i AFC-fajten mellan Broncos och Patriots, därav tips och spel under 44,5 poäng i den matchen (se tidigare rek).

I den här matchen med två väldigt offensiva coacher i form av HC Rivera i Panthers och HC Arians i Cardinals är jag övertygad om att det kommer "bombas" från bägge håll, då såväl Newton, QB Panthers som Palmer, QB Cardinals vet hur en boll kan flytta på sig - på marken med benen från Newton och över marken med långa, djupa pass från Palmer. Det kommer bli en hög matchscore i NFC Championship. Det är jag helt övertygad om.

Jag väljer att spela ÖVER 46,5 poäng i denna match till oddset 1,85 hos Unibet.se.

Storylines:

1. När jag såg Cardinals mot Packers senast såg jag en quarterback i form av Palmer som knappt "vågade att förlora". Det var uppenbart matchen igenom. Det var Palmers första playoff. Han ville inte göra bort sig. Han var försiktig. Han var INTE sig själv. NU är dagens match precis tvärtom. Palmer och Cardinals har ALLT att vinna och då kommer vi få se en helt annan QB i Palmer. Han kommer bli triggad av Panthers hemmapublik, han kommer våga kasta långa, djupa bollar mot ett svagt Panthers secondary OCH Palmer vet att Arizona är suveräna på bortaplan med facit 7-1 under säsongen 2015. Med kanske den bästa wide receiver-gruppen i NFL kommer Palmer att "chuck-it-down-the-field" under hela kvällen. Det kommer skapa oreda för Panthers secondary som redan från början är lite utsatt med tanke på att de är tunna på den sidan. Ha i åtanke att Palmers siffror för 2015 är rekordvassa. 537 kastförsök för 4 671 yards med tillhörande 35 touchdowns mot facila 11 interceptions. Ohyggligt starka siffror!

2. Cam Newton och Panthers i synnerhet levererar på ett sällan skådat sätt på hemmaplan under 2015. De är 9-0 hemma och har outscorat sitt motstånd med i snitt 15,5 poäng per match. Sug på den.

3. Seattle hade stora bekymmer med att täcka TE Greg Olsen senast, trots att de skuggade honom med NFL's näst bästa försvar. Newton till Olsen har varit som livets peppar och salt. Olsen är tillsammans med Gronkowski ligans bästa TE. Jag är hyggligt säker på att Cardinals Deone Bucannon kommer skugga Olsen i afton. Det i sig kommer bli en riktigt spännande matchup. Utöver Buchannon har även Cardinals en av ligans bästa cornerback de senaste 2-3 åren i form av Patrick Peterson och en safety i form av Rashad Jones.

4. Cardinals har som redan nämnts kanske hela NFL's bästa wide receivers med en running back som med jämna mellanrum blir ytterligare ett vapen i offensiven och då som mottagare. Fitzgerald, Floyd och Brown har varit superba. Johnson som är running back har också använts regelbundet som mottagare för kortare spel och det har skapat oreda för motståndarna. Var beredda på speciella playcalls, men framförallt "vågade" sådana.

5. Vi pratar om NFL's två bästa lag vad gäller "high scoring teams". Vi pratar om två av ligans topp-åtta "scoring defenses". Vi pratar också om två av NFL's bästa, offensiva coacher i Rivera och Arians. Vad vill jag då säga med detta? Jo; det kommer bli en offensiv tillställning, där lagen i trängda lägen kommer gå på fourth down. Utan tvekan. Bägge lagen vill framåt. Bägge har sina allra främsta styrkor där.

Jag spelar som sagt ÖVER 46,6 poäng gjorda i matchen till oddset 1,85 hos Unibet.se och känner mig helt trygg i det.

Njut av tillställningen nu.

/RoloMartins
  Arizona Cardinals vs Carolina Panthers
Spela på Speltips Arizona Cardinals vs Carolina Panthers
RoloMartins - 24 Januari 2016 - 19:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80
21:30  Nets - Hawks
Basket - NBA - 1
1.73
22:05  49ers - Cowboys
Amfotboll - NFL - 2 hcp -5,5
1.80
01:00  Detroit - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
2.15
02:30  Patriots - Falcons
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3,5
2.02
03:00  Lakers - Pelicans
Basket - NBA - 2 hcp -3,5
1.86
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming