Speltips Levante - Las Palmas

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-01-25 20:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2.4
Speltips: Ö2.5
Spela på Speltips Levante - Las Palmas
Börja spela här
Spela på Ö2.5
Jumbomötet mellan Levante och Las Palmas är måndagens enda match i den spanska la liga. Det går inte att säga att något av lagen ovan spelar en defensiv fotboll oavsett vem som står på andra sidan gräset. Jag ser en öppen match där båda lagen kommer att ge järnet framåt.

Om vi börjar med hemmalaget Levante så har det blivit hela 10 (!) mål till antal i deras två senaste matcher. 4-3 förlusten borta mot Celta Vigo och 2-1 vinsten hemma mot Rayo Vallecano - där både Deyverson och Jose Luis Morales gjort mål i båda matcher. Inga nya skador i Levante och det lär bli full fart framåt mot Las Palmas.

Hittills under säsongen har inte Las Palmas lyckats spela en enda bortamatch utan att släppa in något mål. På bortaplan har Las Palmas lyckas göra mål, både mot Real Madrid och Barcelona. Mot Celta Vigo lyckades de med hela tre baljor, så helt ofarliga är de inte framåt. Nu har Las Palmas en del skador inför mötet men inga på deras anfallare. Den defensiva mittfältaren Vicente Gomez skadades nyligen och är ett avbräck för bortalaget.

Vanligtvis brukar under-spelet vara en stor favorit när två av ligans sämsta lag möts. Så tror marknaden även denna gång. Men i det här fallet tror jag att det är lika stor chans för att det inte blir många mål som för en målfest. Värderingen är 50-50 på linan 2.5 mål i matchen. Det ger oss ett stort övervärde i oddset 2.40 som spelas hos Bwin.
Spela på Levante - Las Palmas hos Bwin
rad - 24 Januari 2016 - 21:21
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: