Speltips Liverpool vs Stoke

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-01-26 20:45
Land: England
Liga: Liga
Odds: 2.16
Speltips: Ö2,5 mål
Spela på Speltips Liverpool vs Stoke
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Ö2,5 mål
Över 2,5 mål i semifinalen mellan Liverpool och Stoke känns som ett okej spel till 2.16 hos Unibet.

Vi snackar alltså returmatch i Carling Cup. Pool vann med 1-0 på Britannia, vilket gör förutsättningarna lite speciella här. Stoke måste gå för det.

Hughes:

"We are behind in the tie and we know exactly what we have to do," the Welshman said.
"There is no grey area for us - we have to win. And I think when you are in that situation as a player or a manager, it clears the mind.

Stoke reser till Anfield utan lagkaptenen och bäste mittbacken Ryan Shawcross, som skadade sig i helgen. Däremot verkar det som att Arnautovic (vilades senast) är tillgänglig. Även Bojan (icke-använd på bänken) lär starta här. Tänkbar elva:

Butland,
Johnson, Wilson, Wollscheid, Pieters
Afellay, Whelan
Walters, Shaqiri, Arnautovic
Bojan

Liverpools försvarsspel är minst sagt upp och ner. Stora bekymmer på defensiva fasta, där framför allt Mignolet ser svag ut. Skrtel saknas fortfarande och det tycker jag märks. Verkar som att även Clyne kommer missa den här matchen pga en lättare skada, vilket öppnar för en matchotränad Flanagan. Tänkbart lag:

Mignolet
Flanagan, Sakho, Toure, Moreno
Can, Lucas, Henderson
Lallana, Firmino, Milner

Möjligtvis att Benteke får chansen.

Första mötet var en seg historia, där Stoke var oförmögna att skapa något som helst av värde mot ett väldigt skadedrabbat Liverpool. Pool skapade i och för sig inte mycket heller, men de spelade också på bortaplan, så bevisbördan låg liksom inte på dem.

Här väntar jag mig en annan typ av match. Stoke måste som sagt framåt för att vinna matchen och Liverpool spelar på hemmaplan. Kan aldrig tänka mig att Klopp-Liverpool slår läger runt eget straffområde med ambitionen att enbart försvara sig till ett avancemang här.

Ett mål åt något håll borde dessutom öppna upp matchen ytterligare. Pool har läckt en hel del bakåt på sistone och även fast Stokes offensiva profiler kanske inte haft sin bästa period formmässigt borde de kunna såra hemmalaget här. Tror att det till viss del kan gynna laget att man har ett så tydligt uppdrag: vinn eller försvinn.

Utan Shawcross föll Stoke ihop i helgens match mot Leicester (torsk 3-0). Hur mycket som stod att finna i att lagkaptenen tvingades byta går inte att säga, men utan tvivel är det en defensiv försvagning.

Tycker faktiskt Pool sett rätt intressanta ut framåt den senaste tiden. En sån som Lallana visar äntligen upp sitt kunnande lite grann och Firmino har fungerat bra centralt. Spelar som sagt hemma på Anfield, ligger knappast i lagets natur att enbart deffa mot ett lag som Stoke då.

Att det är returen i ett dubbelmöte bidrar också till min tro att det här kan bli en match med en del mål. Första matchen är ofta tillknäppt och mer försiktig, medan det i andra matchen kan lossna rejält i och med att det måste satsas och gamblas lite.

Mot bakgrund av allt det här känns 2.16 som rätt bra betalt för att vi ska klättra över 2,5 mål här.


Spela på Liverpool vs Stoke hos Unibet
Polsater - 25 Januari 2016 - 20:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: