Speltips Knicks-Thunder

Sport: Basket
Spelstopp: 2016-01-27 01:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.92
Speltips: Thunder -7
Spela på Speltips Knicks-Thunder
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Thunder -7
När jag i söndags trodde och spelade på Oklahoma City Thunder i matchen mot Brooklyn Nets slutade det med en rejäl besvikelse. OKC stod för en riktig plattmatch och förlorade överraskande. Särskilt många poäng lyckades de inte heller göra. Riktig fiaskomatch. Därför väntar jag mig en klassisk ”studsa tillbaka-match” i natt. OKC gästar New York Knicks och jag tror att OKC sätter ned foten och visar att de är klasser bättre. Spelar Oklahoma City -7.0 till oddset 1.92 på Betsafe.

Jag har imponerats av OKC den senaste tiden. Inför söndagens onödiga förlust hade laget vunnit nio av sina tio senaste matcher. På bortaplan har de också sett bra ut. De har vunnit sju av sina åtta senaste bortamatcher. Riktigt starkt.

New York Knicks då? De har 22 vinster och 24 förluster totalt. Formen? Fem vinster och fem förluster på de tio senaste matcherna. De spelade i lördags. Då blev det förlust med 97-84, borta mot Charlotte Hornets.

Här finns också en revanschfaktor som är värd att notera. När lagen möttes tidigare under säsongen lyckades New York vinna med 93-90 - på bortaplan.

En stor skillnad lagen emellan är den offensiva potentialen. Oklahoma City är ligans näst bästa lag offensivt. De kan ösa i poäng mot vilket motstånd som helst. De har superduon Kevin Durant och Russell Westbrook, som är två av världens tio bästa spelare. New York är inte alls lika vassa framåt. Tittar man på deras tio senaste matcher så har de lyckats göra fler än 100 poäng (efter ordinarie tid) tre gånger. I de två senaste matcherna har de gjort 84 respektive 88 poäng. Jag förväntar mig att Oklahoma City gör runt 110 poäng här. Då ska alltså New York göra närmare 105… Det blir tufft för dem.

I grund och botten handlar det om att kvalitetsskillnaden är för stor här. Oklahoma City är tre, fyra klasser starkare än New York. Om Oklahoma City gör en bra match har New York ingen chans. New Yorks högstanivå är inte i närheten av Oklahoma Citys. Och faktum är ju att Oklahoma City har bra form. De förlorade senast, men innan dess har de radat upp segrar. Och: Oklahoma City gör sällan två dåliga matcher i rad. Här vill de studsa tillbaka och visa att de är bättre än mittenlagen från Eastern Conference. Det här är en perfekt ”studsa tillbaka-match” för Oklahoma City.

Spelar alltså: Oklahoma City -7.0 till oddset 1.92 på Betsafe.
Spela på Knicks-Thunder hos Betsafe
Spela nu
NBA - 26 Januari 2016 - 20:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: