Speltips Murray - Raonic

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-01-29 09:30
Land: Australien
Liga: Australian Open
Odds: 1,70
Tips: Murray -1,5 set
Jag tror att Raonic kommer att få det jättetufft mot Murray. Det finns få spelare som läser servar så bra som skotten och så här djupt i en Grand Slam är det inte omöjligt att Raonic får mjölkarm.

Man får ändå ge Milos att han tagit ett steg i utvecklingen. Han är så gott som klar för ATP-slutspelet i höst. Men det här passar Murray väldigt bra. Hans lobb- och passerslag är helt enkelt för bra och risken är att Raonic blir bortspelad framme vid nät.

Man blev ju ganska imponerad av Milos nätspel mot Wawrinka, men att han kan upprätthålla det över en längre period tror jag inte på… och mycket riktigt fick han betydligt sämre utdelning mot Monfils och sämre lär det bli mot Murray.

Jag kommer väl ihåg deras match i US Open 2012 (visserligen längesen). Då hade Raonic servat helt sjukt bra fram till åttondelen, men Murray läste sönder honom som en billig kioskblaska och jag blir faktiskt inte förvånad om historien upprepar sig här.

Den här matchen skulle såklart varit jämnare om den spelades över tre set, men att Milos ska orka med över fem set, det har jag verkligen svårt att se.

Murray har 5-0 mot Isner och 6-0 mot Karlovic, men bara 3-3 mot Raonic. Tycker ändå att det är bevis nog att han kan hantera storservare och med tanke på hur bra han själv faktiskt servat så här långt så tror jag att han vinner förhållandevis bekvämt.

Rent fysikmässigt väger det också över till Murrays fördel. Han har bara spelat fem matcher i år mot Raonics 9 matcher och har spenderat mindre tid ute på banan under AO.

Tror att Andy max tappar ett set till 1,70 hos Unibet och till runt 1,40 är han bra dubbelvirke.
Spela på Murray - Raonic hos Unibet
Spela nu
Poldan - 27 Januari 2016 - 14:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
amin_j_1995 - 2016-01-28 23:27

Över 3,5 set - Det kommer regna i Melbourne och Raonic servar ännu bättre inomhus. Han har inte förlorat en enda match i år och även om han ska göra det kommer han få minst ett set.

Tiebreak i matche nej - 5 gånger pengarna låter tillräckligt bra för mig .

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: