Speltips

Speltips Washington Capitals - Philadelphia Flyers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-28 02:00 Spela här

Speltips Washington Capitals - Philadelphia Flyers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.787 Speltips: Ö 5.0 mål
2016-01-28 02:00 Washington Capitals - Philadelphia Flyers Ö 5.0 mål 1.787 hockeystick

Washington Capitals - Philadelphia Flyers

Goalies: Holtby (probable) vs Neuvirth (probable)

Divisionsmöte i Metropolitan Divison när topplaget Washington Capitals ställs mot inte lika heta Philadelphia Flyers.

Washington Capitals har man hyllat hela säsongen och med all rätt. Inte en person som följt ligan kan ha missat att man dominerar alla lag och är överlägset det bästa laget i ligan. Laget saknar svagheter och man har kanske den formstarkaste målvakten i B.Holtby,. Caps har nu dessutom fått vila extra mycket då matchen vs Pittsburgh Penguins som skulle spelats den 24 januari sköts upp. Caps har alltså inte spelat sedan 20 januari där man slaktade Columbus Blue Jackets med 6-3. Caps har nu två raka vinster och är 7-2-1 senaste 10 matcherna.

Philadelphia Flyers förlorade hemma mot Boston Bruins med 3-2 i en jämn match där man höll på att sno 1 poäng efter att ha hämtat upp ett 0-2 underläge i tredje perioden. Efter W.Simmonds kvittering i mitten av tredje var Flyers inne i en bra period, men B.Connolly stal showen efter att ha avgjort med 2 min kvar av matchen till 3-2. Flyers står nu på 3 raka förluster och måste börja vinna om man ska ha chans på slutspel i vår.

När jag tänker Capitals vs Flyers ser ja två lag som besitter en fantastisk offensiv. När nu Caps fått vila 1 vecka ser jag inga hinder på att man kommer ta hem vinsten mot ett Flyers som inte fått spelet att stämma. Caps offensiv är glödhet och visst ska man ha bra chans att lösa Ö2.5 mål. Flyers brukar dock historiskt sett kunna hitta in bra bakom Caps D och sätta en del puckar då de snittar 3.10 mål/match på 10 senaste mötena mot Caps. Dessutom har de vunnit 6/10. Caps snittar också 3.20 mål/match vilket gör att det bör bli en målrik historia i natt.

Jag ser det som troligt att båda lagen kan lösa minst 2 mål var, och får Caps spelet att stämma är ja rätt säker på att de kan rinna iväg. Ö5.0 ger 1.787 vilket jag ser som spelbart, men för den som vill spela ”säkrare” är Caps Ö2.5 mål @ 1.602 ett ok val (Brukar själv aldrig spela till odds runt 1.60).

Nattens spel blir alltså


Washington Capitals - Philadelphia Flyers Ö5.0 mål @1.787 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 27 Januari, 2016, 17:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!