Vi har kommit fram till semifinalspel i Coppa Italia och ikväll så är det stormöte mellan Juventus och Inter. Det här den första matchen i dubbelmötet och jag spelar rak Juventus-seger till @1.79 hos Pinnacle Sports.

Senaste match:
Juventus-Roma 1-0
Inter-Carpi 1-1

Form:
Juventus - V,V,V,V,V
Inter - O,V,O,F,V

Juventus är Italiens formstarkaste lag och kanske också ett av Europas formstarkaste lag. Den gamla damen har 8 raka segrar och 13 segrar på de 14 senaste matcherna, det är bara 0-1 förlusten i Sevilla som sticker ut. Man har även visat sig vara starka hemma på Juventus Stadium, 8 raka 3-poängare och bara 1 insläppt mål på de 6 senaste hemmamatcherna.

Inter har legat i toppen av Serie A stora delar av säsongen trots att man inte alltid spelat så fantastiskt bra, poängskörden har varit något överdriven i mina ögon. Nu har "rättvisan" tagit ut sin rätt och Inter har en nedåtgående formkurva och man ligger nu 4 i ligaspelet.

Hemmamatcherna bör man vinna i dubbelmöten och skulle vi ha ett oavgjort resultat en bit in i andra halvlek så kommer Juventus vara laget som trycker på framåt. En uddamålsförlust är inget katastrofresultat för Inter, skulle man exempelvis ligga under med ett mål i andra halvlek så tror jag inte att Inter kommer vara alltför desperata på en kvittering.

Det bör vara en match som passar Juventus perfekt. Inter lär ha ett sargat självförtroende efter att Carpi kvitterat till 1-1 på Giuseppe Meazza i helgen med bara sekunder kvar av matchen. Inter har även ett Milanoderby att fokusera på i helgen. Juventus däremot har som sagt en fantastisk form och man ser för dagen ostoppbara ut i hemlandet.

Båda lagen förväntas rotera en del spelare, borde vara fördelaktigt för Juventus då jag tycker Juve har en starkare och bredare trupp.