Speltips

Speltips Brynäs v Luleå

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-29 19:00 Spela här

Speltips Brynäs v Luleå
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1,84 Speltips: Luleå Ö 2,5 mål
2016-01-29 19:00 Brynäs v Luleå Luleå Ö 2,5 mål 1,84 holms

Karlskrona Ö 2 mål hemma mot Brynäs trillade lekande lätt in till galna 2,05 tidigare i veckan och vi tackar blekingeherrarna för den showen.
Eller, show och show. Så vitt vad jag förstod så gjorde man den sämsta insatsen på mycket länge, så det är väl kanske Brynäs man bör tacka. För att de just nu är väldigt kass. Vilket förklaras med en massa skador. Så ingen skugga ska väl falla över dem.
Men som sagt. Av flera oberoende källor av varandra så bekräftades det att Brynäs förlorade mot ett dåligt Karlskrona, då står inte allt rätt till.

Skadorna stör också som nämnts. Hela fyra backar saknades nu senast och Bulan Berglund aviserar samma trupp som nere i Blekinge. Vilket betyder spelare som saknar matchtempo och som inte hade varit med om Brynäs haft fler gubbar att kliva runt på.
Och den här gången står inte Karlskrona på andra sidan, utan Luleå.
Ett Luleå som mött Brynäs två gånger tidigare den här säsongen;

Luleå - Brynäs 5:4
Brynäs - Luleå 4:3 (ÖT)

Åtta gjorda mål har Luleå gjort. Och det var då Brynäs var mycket bättre än nu och Luleå mycket sämre än vad man är nu. Do the math.

Jag såg Luleå så sent som i onsdags då man besegrade Örebro hemma med 5-3.
Det var stundtals riktigt bra snurr i Örebros zon vilket tvingade bortalaget till både det ena och det andra dumma beslutet. Vilket renderade i en del utvisningar och indianare.
Men med det trycket Luleå har i grejerna nu så finns det inte så mycket att invända efter en förlust där uppe.

Det är inte bara defensivt det strular för Brynäs. Offensiven som med Anton Rödin var så briljant tidigare i höstas är nu ett minne blott. Anfallen har blivit kortare och kortare för varje vecka som gått vilket betyder i all sin enkelhet att när inte Brynäs har pucken i offensiv zon, då är den någon annanstans. Och i det här fallet, när Luleå gästar, då är den på helt helt fel ställe med Gevalia-ögon ...

holms - 29 Januari, 2016, 01:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!