Speltips

Speltips Sittard–Almere

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-29 20:00 Spela här

Speltips Sittard–Almere
Land: Holland Liga: Eerste divisie
Odds: 2.60 Speltips: 1
2016-01-29 20:00 Sittard–Almere 1 2.60 RalleArvid

Sittard har visselrigen inte gjort många glada så här långt på hemmaplan men efter två raka matcher då man undvikit förlust tror jag att man har goda chanser att punktera Almeres säsong med en seger ikväll. Senast det var en liknande match mot liknande bottenkonkurrerande motstånd då lika mycket stod på spel fann Sittard en väg ut och kom undan med en seger.

Almere har lite motsatt tendens och nu när laget skulle samla mod och energi och lyfta sig bort från repen har de förlorat tre raka matcher, gjort noll mål och senast tvingades hemmapubliken se sitt nedflyttningskandiderande lag åka på stryk med 2–0 mot Telstar. En match som Almere definitivt skulle kryssat, för att inte säga vunnit, om de inte skulle bli cementerade som jumbo och bli frånsprungna av bottenkonkurrenterna.

Amere har bara vunnit en gång på de åtta senaste mötena lagen emellan i Sittard och frågan är om de någonsin haft sämre utgångsläge än just ikväll. Hemmalaget har trots sitt prekära utgångsläge i tabellen inför kvällens match rest sig betänkligt på sistone och fått ordning både på spel och poängplockande. På lagets sex senaste matcher har man tagit två segrar, två oavgjorda och alltså åtta poäng. Ett snitt som definitivt är tillräckligt för att börja plocka placeringar i ganska rask takt om det fortsätter och framförallt ett inbringat självförtroende som ska göra laget till större favoriter än vad de är enligt oddssättarna i detta möte. Gästerna har bara en seger på sina nio senaste matcher och det värsta är att det sätt sämre och sämre ut för varje vecka.

Ettan testas hos bet365 till 2.60 som jag tycker bör vara ett par tiondelar för högt.

Lycka till lads!

RalleArvid - 29 Januari, 2016, 10:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!