Det är inte alla matcher som streamas från den här rundan av FA Cupen, men det här är en utav dem vilket vi tackar bet365 för.

Så. Kan det här bli en av de mest sevärda matcherna den här lördagen från England?
Ja, det tror jag absolut.
Portsmouth visade i den förra rundan då man mötte Ipswich hemma att man tar den här turneringen på största allvar.
Ipswich ställde förvisso upp med ett reservbetonat manskap, men det gjorde då inte Pompey.
Och tränare Howe aviserar en lika stark trupp den här gången och då det blåa hemmalaget bara kan spela på ett sätt hemma, då lär det här bli en oerhört kul match att titta på.

Varför?
Jo, det där andra laget som gästar, det är inte direkt så att de brukar hålla igen. Oavsett motstånd. Det har de visat i Premier League var och varannan vecka.'
Och då har vi ett Portsmouth som hemma på Fratton Park inför sin uppeldade publik kommer att köra för allt vad tygen håller - och mötas av ett Bournemouth med exakt samma inställning.

Om risken finns att något av lagen kan agera avvaktande och åka hem nöjda med ett kryss?
Helt uteslutet.
Portsmouth krigar för att ta klivet upp ett pinnhål medan Bournemouth som bekant gör sitt yttersta för att hänga kvar i Premier League. Ett omspel mitt i allt det där, det vill bägge klubbarna undvika alla dagar i veckan.

Jag kommer även att kasta iväg ett par polletter på Ö 1,5 mål under den första halvleken.
Trodde ärligt talat att överspelet fulltid 2,5 mål skulle betala max 1,80, med tanke på vilka spelstilar som ställs emot varandra.
När det visade hela 2,00, då betyder det att vi också får 3,00 på 1,5:an i den första halvleken. Vilket bara måste testas.

1-1 efter 45.
1-0 17.
1-1 29.

Den tar vi, sa konstapeln ...

This is the stats tab
This is the post tip