Speltips

Speltips Liverpool–West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-30 18:30 Spela här

Speltips Liverpool–West Ham
Land: England Liga: FA Cup
Odds: 1.80 Speltips: BLGM
2016-01-30 18:30 Liverpool–West Ham BLGM 1.80 RalleArvid

FA-cupen och jag tror på en tät, jämn och fartfylld drabbning som huvudmatch uppe i Liverpool där ett möte väntar mellan två lag som faktiskt håller på att skapa sig lite historia efter en hel del fina matcher på senare år.

Liverpool har varit inblandad i ett par helt otroliga drabbningar på sistone. Matcher som är värdiga Jurgen Klopp helt enkelt och när det nu är kvällsmatch en lördag i FA-cupen mot ett Premier League-lag som de har dubbel revansch att utkräva mot kan jag inte tänka mig annat än att laget kommer ut till match absolut lika heltaggat som de fantatiska fans som kommer vara på plats från båda läger.

Liverpool har sett fantastiskt giftiga ut stundtals under Klopp med sin raketfotboll men man har också haft förtvivlat svårt att hitta en hållbar defensiv som är pålitlig över tid. Kanske mer på grund av individuella brister än kollektivt eller taktiskt tillkortakommande.

Liverpool har varit inblandat i tre matcher på bara ett par veckor där det sammanlagt har blivit 19 mål efter 2–2, 3–3 och 4–5 och även om jag kanske inte vågar hoppas på något lika spektakulärt som den show vi fick se mot Norwich så utesluter jag verkligen inte att det kan bli åka av åt båda håll även här.

West Ham har växt ut till ett allvarligt topp 5-lag, inte bara poängmässigt som förra året vid den här tiden utan även sett till sättet de spelar fotboll och kvaliteten de har om man blickar ut över planen och truppen spelare för spelare.

2–2 senast mot Manchester City var i underkant , 2–1-förlusten mot Newcastle var ingen speciellt bra match men det var ändå ett West Ham som när de är som absolut sämst och inte kommer upp i nivå ändå är ett stabilt lag som åker och slåss om poäng och går för det hela vägen in mot slutsignalen uppe på St James Park.

Det är just där den största skillnaden på West Ham nu ligger mot tidigare år – West Ham ser ut som ett lag som tror på att de ska kunna spela fotboll, göra mål och ta poäng och som i det här fallet, gå vidare från cuper. Oavsett motstånd, oavsett ställning och oavsett vilka spelare som befinner sig på planen.

Jag kan inte se något annat än att båda lagen lyckas göra minst ett mål i denna matchen. Offensiverna är alldeles för formstarka och självförtroendena är alldeles för höga för att något lag ska gå nollade här. Lägg dessutom till god styrka och målfarlighet på fasta situationer och jag tror vi alla kan enas om att det här knappast slutar 0–0.

Överraskad över att se ett så pass högt odds som 1.80 för BLGM här.

Skadekollen som vanligt för senaste updatesen.

Lycka till lads!

RalleArvid - 30 Januari, 2016, 00:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!