Speltips

Speltips Real Sociedad - Betis

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-30 22:00 Spela här

Speltips Real Sociedad - Betis
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.76 Speltips: 1
2016-01-30 22:00 Real Sociedad - Betis 1 1.76 rad

Lördagens sista match i spanska la liga spelas på Estadio Anoeta där Real Sociedad tar emot Betis.

Real Sociedad har denna säsong varit ett lag på hemmaplan och ett helt annat på bortaplan. Hemma har laget mött tufft motstånd men ändå lyckats vinna mot Sevilla, Valencia och Eibar samt tagit poäng mot Deportivo, Athletic Bilbao och Sporting Gijon. Näst ut på tur är Betis, som förvisso lyckades ta poäng och till och med göra mål på Real Madrid, på hemmaplan. Däremot, på bortaplan, har Betis inte gjort ett mål sedan 1-0 vinsten mot jumbon Levante den 27:e november 2015. Det var alltså ett tag sedan och även då gjordes endast ett mål framåt.

Fortsatt på skadelistan i Betis finns backarna Cristiano Piccini och Heiko Westermann, som är viktiga för laget. Juan Vargas på mittfältet har dragit på sig för många gula kort och missar också mötet mot Real Sociedad.

Även Real Sociedad själva saknar ett par spelare, främst Agirretxe framåt, men där har laget ändå tillräckligt bra ersättare i Jonathas. Därtill är Real Sociedad ett betydligt starkare lag än Betis och här ska bara tre poäng plockas in.

Efter att ha startat på 1.90 har oddset på en hemmaseger för Real Sociedad sjunkit ner till 1.76. Det finns fortfarande ett stort värde då jag finner att sannolikheten till en Real Sociedad vinst är 2 av 3 gånger. Därmed blir det ett spel till 1.76 i odds hos Betfair .

rad - 30 Januari, 2016, 00:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!