Speltips

Speltips Frölunda-Djurgården

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-30 16:00 Spela här

Speltips Frölunda-Djurgården
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.80 Speltips: Frölunda -1
2016-01-30 16:00 Frölunda-Djurgården Frölunda -1 1.80 SHL-Grinder

Mina rekar hittills denna vecka:

Måndag - WIN
Tisdag - WIN
Onsdag - WIN
Torsdag - WIN
Fredag - Push

Hade minst sagt varit magiskt att få gå rent denna vecka utan ett enda förlorande spel. Sätter jag dagens spel går vi nämligen rent med tanke på att det tyvärr inte finns något för mig att spela på imorgon... Idag är det dags för nya SHL matcher då det nalkas full omgång! Även idag kommer vi lägga våra pengar på Frölunda som bör ha väldigt fin energi i laget nu efter segern mot Växjö när man kommer hem till ett fullsatt Scandinavium för att möta Djurgården!

Frölunda:
Frölunda bör ha en väldigt god känsla i laget inför bortasegern mot Växjö senast som minst sagt var otroligt viktig för dem efter en tuffare period ett tag. Ikväll ställs man hemma mot Djurgården och herregud vad man har mycket att leva upp till ikväll. Scandinaviums publik har i de sex senaste matcherna hemma fått se sitt lag förlora tre utav dem mot Luleå, MODO och nu senast HV71. Dessutom var det 94 minuter och 32 sekunder sedan man ens fick jubla för ett mål inne i Scandinavium. Frölunda kommer verkligen komma ut ikväll och vilja visa sin sprängfyllda hemmaarena vilket lag det är som bestämmer. Överlag har Frölunda varit extremt starka hemma denna säsongen så starka att man faktiskt toppar "hemmatabellen" före Skellefteå. Av sina 20 hemmamatcher så har Frölunda vunnit hela 16 utav dem. Då ska vi komma ihåg att de tre senaste hemmaförlusterna just kommit under denna perioden som varit lite tyngre. Jag tror dock att Frölunda har kommit förbi sin jobbiga period redan nu, det återstår ju dock att se. Men lag som är otroligt starka klarar av motgångar och dåliga svackor betydligt bättre än de lagen som är svagare. Det är att jämföra med en sportsbettare. Det är inte svårt att hålla på med sportsbetting när allting rullar på och man bara vinner, men det är när de tuffa perioderna kommer som sanningen kommer fram vilka som verkligen är dem starka som klarar av tunga perioder. Det går att relatera till jätte många saker, men valde just sportsbetting eftersom du som läser detta mest troligt är intresserad av de samt vet vad det innebär. Nog om den saken. Otroligt viktigt för Frölunda är att superviktiga backarna Oscar Fantenberg och Christoffer Persson är tillbaka i spel. Det bevisade dem sist. Frölunda är som sagt extremt hemmastarka och har väldigt mycket att spela för ikväll.

Djurgården:
Djurgården hittar vi på en sjätteplats med 62 inspelade poäng, 20 poäng bakom Frölunda. Djurgårdens form är god med tre segrar på de fyra senast spelade matcherna. Dock har spelschemat varit rätt så soft. Om man kikar på Djurgården bortaspel denna säsong så har det varit ganska så mediokert med endast 7 segrar på 19 spelade bortamatcher. Djurgårdens bortaform har dock varit god med tre segrar på de fem senaste matcherna men då har som sagt spelschemat varit väldigt inbjudande. Om man tittar på hur det gått för Djurgården när man mött de lagen som ligger topp-5 så har man inte vunnit en enda gång mot någon av dem borta! Man har förlorat 7/7 möjliga och endast lyckats knipa 2/21 möjliga poäng.

Inbördes möten:
Frölunda och Djurgården har mötts två gånger denna säsong och matcherna har en tydlig gemensam sak. Båda lagen vann stabilt hemma, först vann Frölunda med 3-0 i Scandivanium och dagen efter i back-to-back mötet vann Djurgården på Hovet med 5-2. Något jag hoppas på även ikväll, inte att Djurgården ska vinna med 5-2 utan att hemmalaget ska ta en stabil seger vilket jag även tror att Frölunda kommer göra ikväll.

Match: Frölunda-Djurgården
Spel: Frölunda -1 (Pengarna tillbaka vid uddamålsseger)
Odds: @1.80
Insats: 3.5/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 16.00

Följ gärna min twitter om ni vill ställa frågor eller liknande.

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 30 Januari, 2016, 13:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!