Speltips

Speltips Karlskrona-Örebro

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-30 18:30 Spela här

Speltips Karlskrona-Örebro
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.854 Speltips: Över 5 mål
2016-01-30 18:30 Karlskrona-Örebro Över 5 mål 1.854 SHL-Grinder

Blir en lite kortare rek här på grund av att det snart är spelstopp och att ni ska få lite tid på er att hinna rygga!

En annan anledning till att jag kan hålla ner denna rek är att jag igår spelade exakt samma spel. Spelet blir exakt lika som igår, med andra ord i matchen mellan Karlskrona och Örebro där jag tror på ett överspel även idag med egentligen samma motivering plus att överspelet blir ännu mer gynnsamt idag pga att benen kanske är lite tröttare hos lagen och att man då inte orkar vårda defensiven lika bra som igår. Gårdagens spel slutade ju som sagt med push då Karlskrona lyckades besegra Örebro med 1-4 på bortais vilket är väldigt imponerande.

För er som inte läste reken igår så såg den ut exakt såhär:

"Örebro:
Vi hittar Örebro på en 10e plats med 54 inspelade poäng och vid seger ikväll skulle man gå upp på samma poäng som HV71 på nionde platsen. Örebro kommer till denna match med en god form då man lyckats vinna fyra av de sex senaste matcherna. Man har speciellt varit bra på hemmais där man kommer från tre raka segrar. Om man kikar på hur många mål det blivit i Örebros matcher denna säsong så ser vi att snittet ligger på 5.6 mål per match. Om man endast kikar på deras hemmamatcher så har målsnittet legat på 5.3 mål per match och 9/17 matcher denna säsong har slutat med fem mål eller mer. På slutet har det dock varit riktigt målsnålt i Örebros hemmamatcher då det blivit under 5.5 mål i sex raka matcher, jag tror dock det blir ändring på det ikväll.

Karlskrona:
Karlskrona vet vi alla vart vi hittar i tabellen, det börjar bli uttjatat nu. Karlskrona kommer dock till denna match med riktigt bra form eftersom man tagit tre segrar på de fyra senaste matcherna då man bland annat besegrat Skellefteå! Vi ska dock komma ihåg att alla matcherna man vunnit på slutet varit i hemmaarenan. I Karlskronas matcher denna säsong har det ofta blivit mycket mål och snittet ligger på ganska exakt sex mål per match. Om man kikar på Karlskronas bortamatcher så ar målsnittet legat på enorma 6.44 mål per match vilket givetvis berott mycket på att Karlskrona läckt otroligt mycket bakåt. I hela 14 av Karlskronas 18 matcher så har det blivit fem mål eller mer vilket är i 77% av fallen.

Inbördes möten:
Lagen har mötts en gång denna säsong. Matchen slutade med en målrik tillställning som tillslut Örebro tog hem efter OT med 3-4 på bortais. Lagen har även mötts tidigare säsonger, det alla dessa fem matcher har gemensamt är att det alltid blivit just fem mål eller mer plus att Örebro alltid vunnit.

Sammanfattning:
Som ni hör på statistiken och så vidare så ska ju Örebro vara klara favoriter. Jag var först inne på att spela Örebro, men drar mig nu tillbaka då Karlskrona trotts allt varit väldigt bra dem senaste matcherna. Om jag ska vara ärlig tycker jag faktiskt Örebro är lite väl klara favoriter i detta möte. Överspelet känns helt klart bäst, har riktigt svårt att se att detta ska bli en tight och tillknäppt match som slutar exempelvis 2-1 Örebro. Nej här kan det mycket möjligt bli en del kassar. "Idag tycker jag som sagt att spelet är ännu bättre i och med att Örebro lär ha en otrolig revanschlusta plus att Karlskrona har luft under vingarna just nu och säkert kan trycka in några kassar hemma. Dessutom är benen och huvudet lite tröttare idag då borde det bli lite mer svajigt i defensiven kan man tycka. Detta återstår att se.

Tycker överspelet känns bra och väljer att spela den med en medelinsats.

Match: Karlskrona-Örebro
Spel: Över 5 mål (insatsen tillbaka vid exakt 5 mål)
Odds: @1.854
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 18.30

Lycka till vid rygg vänner!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 30 Januari, 2016, 17:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!