Tror Real kör över Espanyol. Testat -2,5 (dvs. Real måste vinna med 3 baljor för att spelet ska sitta).

Tabelläget:

3. Real Madrid 21 13 5 3 58:20 44
13. Espanyol 21 6 4 11 20:35 22

Hemma:
2. Real Madrid 11 9 1 1 39:10 28

Borta:
16. Espanyol 11 2 0 9 10:23 6

Bale är fortfarande skadad för Reals del. I övrigt ser det bra ut skademässigt. Tänkbar elva:

Navas
Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo
Kroos, Modric, Isco
Ronaldo, Benzema, James

I förra veckans bortamatch mot Betis blev det "bara" kryss för Reals del. Ett tidigt drömmål i baken gjorde att uppförsbacken blev rätt brant mot ett bra Betis. Tycker dock att laget sett till chanserna definitivt förtjänade att vinna matchen. Med normalutdelning ska det där vara en hyfsat stabil bortavinst. Så vill fortfarande hävda att Zidane-Real känns spännande och i bra form. Eftersom Barca besegrade Atletico Madrid är det rätt långt upp till katalanerna, så i vanlig ordning är det enbart seger som gäller.

Espanyol har en del trassel. Två hyfsat ordinarie spelare avstängda. Bäste målskytten Asenio får inte spela här heller. Han är ett tungt tapp. Så ett par avbräck. Tänkbar elva:

Pau
Lopez, Roco, Gonzales, Duarte
Diop, Sanchez,
Perez, Jordan, Sevilla
Sylla

Formen är dessutom mycket tveksam. Inte vunnit 2016 och har sju raka utan seger. Brukar dessutom ha extremt tufft mot Real (fyra torsk och 16-2 på de senaste fyra matcherna). Jag tror Real studsar tillbaka här. Kört över det mesta på hemmaplan i år och borde få lite retroaktiv utdelning för oturen i förra matchen. Vilat en vecka och kommer väl förberedda här.

4/5-0/1?

This is the stats tab
This is the post tip