Speltips

Speltips Nybro–Kristianstad

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-31 16:00 Spela här

Speltips Nybro–Kristianstad
Land: Sverige Liga: Hockeyettan södra
Odds: 2.65 Speltips: 1
2016-01-31 16:00 Nybro–Kristianstad 1 2.65 RalleArvid

Snabb rek som en följd av att jag vill ha ut den till er i så god tid som möjligt och det är brottom samt att jag inte tycker det finns speciellt mycket att tveka på eller tankar att utveckla.

Det är nämligen så att Nybro Vikings hade en bedrövlig höst, fick ingenting att stämma, de väntade stjränspelarna som skulle hålla hög division 1-klass levererade inte och skade och sjukdomslistan blev bara längre och tyngre för varje vecka som gick och framförallt såg de få bärande spelarna som var kvar på isen verkligen ut exakt som förväntat eftersom poängen uteblev i match efter match. Det hela började med en bedrövlig run of form där man i princip förlorade de åtta inledande matcherna och efter det var Nybro ett slaget lag för resten av höstsäsongen.

Nu är det helt andra tongångar. Vikings repade sig i de två sista matcherna innan jul och har efter det nu blivit seriens absolut formstarkaste lag och har vunnit åtta av tio senaste matcherna. Senaste matchen borta mot Dalen var en tydlig indikation på hur pass bra laget nu är. Inte bara på hur slutsiffrorna blev utan framförallt hur matchen såg ut. Dessutom har Nybro hittat en imponerande väg där man vunnit matcher då man haft extremt tunt med folk vilket inneburit ett helt annat driv och helt andra tongångar i omklädningsrummet.

Det förväntas bli ordentligt med folk i Victoriahallen i eftermiddag och om Nybro vinner den här matchen går man upp blott två poäng efter Kristianstad samt har goda möjligheter att för första gången kliva upp på en av de två playoff-platserna, något som såg i det närmsta skrattretande omöjligt ut för ett tag sedan, framförallt om man tog hänsyn till hur laget spelade och hur många bärande spelare som båda var borta och som inte levererade.

Positiva tongångar in absurdum och på alla plan alltså och visst är Kristianstad ett stabilt lag men faktum är att de är långt ifrån oslagbara på bortaplan och de har stött på patrull både i form av förluster och även svårjobbade segrar mot långt sämre motstånd än det som väntar ikväll, i synnerhet när verkligen allt verkar stämma för hemmalaget.

Ettan har för stort odds för att undvika att testas här med tanke på omständigheterna.

Nybro-seger hittas till 2.65 lite överallt.

Lycka till lads!

RalleArvid - 31 Januari, 2016, 11:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!