Speltips Estrella - Pella

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-02-02 20:00
Land: Ecuador
Liga: ATP Quito
Odds: 2,31
Tips: Estrella
Måste bara prova fjolårsvinnaren Victor Estrella till 2,31 mot Pella. Hur man än vrider och vänder på det så är 2,31 för högt.

Det är exceptionella hållanden i Ecuador. Väldigt tunn luft vilket gör att spelet går vansinnigt snabbt. Det är lite halvknepigt att säga på förhand vilka av dessa grusspelare som det gynnar, men en sak är säker, Estrella trivs uppenbarligen här.
Sen handlar det inte bara om hur bollen flyger. Kroppen ska också säga sitt på den här höjden och jag vet inte riktigt hur Pella kommer tackla detta.

Hade det inte varit för en svag säsongsinledning så hade Victor med säkerhet varit favorit i den här matchen. Nu gjorde han två bleka framträdanden i Australien och en mindre lyckad challenger i Colombia.

Fördelen är dock att han, till skillnad från Pella, åtminstone gjort gruspremiär i år. Det här med att byta underlag är sällan okomplicerat.

Men tanke på att Estrella har betydligt större framgångar på snabba banor ska underlaget här i Ecuador vara till hans fördel. Pella har egentligen inte en enda riktigt bra skalp på snabba underlag och jag tror att han kommer hamna i tidsnöd i den här matchen.

Estrella har 3-2 i matcher där han vunnit de två senaste och den enda som egentligen spelats på ett snabbt underlag.

2,31 tar vi hos Betsafe
Spela på Estrella - Pella hos Betsafe
Spela nu
Poldan - 2 Februari 2016 - 13:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: