Speltips Deportivo La Coruna - Rayo Vallecano

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-01 20:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.95
Tips: Ö2.5
Måndagens enda match i spanska la liga spelas på Estadio Riazor där Deportivo La Coruna tar emot Rayo Vallecano. Förutsättningarna för en målfest är mycket större än vad marknaden föreslår.

Även om Deportivo La Coruna oftast inte är inblandade i matcher med många mål så är det full fart framåt ändå. Förutom den mållösa matchen i ligaöppningen mot Real Sociedad har Deportivo La Coruna gjort mål på hemmaplan mot... ALLA! För att lyckas med detta måste vi medge att de trots allt spelar en offensiv fotboll.

Motståndarna Rayo Vallecano spelar en offensiv fotboll även när de är 2 man kort på bortaplan mot självaste Real Madrid - all beröm för insatsen men tyvärr släpps det in sjukt många mål bakåt som en konsekvens. Å andra sidan gör Rayo Vallecano mål på små och stora lag. Två mål framåt mot både Barcelona och Real Madrid, båda gångerna på bortaplan, visar lagets kapacitet framåt. Hittills i år har Rayo Vallecano spelat alla ligamatcher med över 2.5 mål totalt i matcherna.

Inför mötet saknas det en drös av defensiva pjäser. Hemmalaget har målvakten German Lux avstängd, samt mittfältarna Cartabia och Borges. Även målvakten Fabricio är skadad sedan december förra året. För Rayo Vallecanos del saknas också målvakten Rodrigues (fast han har varit borta sedan i november), ett par backar och nu även Embarba på högra kanten på mittfältet.

De tre senaste inbördesmöten har slutat med över 2.5 mål. Jag förstår inte varför över 2.5 mål i matchen inte är en större favorit än vad marknaden föreslår. Därmed finner jag värde i oddset 1.95 som spelas hos Bwin.
Spela på Deportivo La Coruna - Rayo Vallecano hos Bwin
Spela nu
rad - 31 Januari 2016 - 22:47
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: