Speltips

Speltips Norwich - Tottenham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-02 20:45 Spela här

Speltips Norwich - Tottenham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.91 Speltips: 2
2016-02-02 20:45 Norwich - Tottenham 2 1.91 Polsater

Spurs att vinna borta mot Norwich.

Har reket Tottenhams matcher 5 gånger den senaste månaden. Fyra vinster och en push. Samtliga spel har varit på Tottenham. Jag har gått igenom laget ett par gånger, sagt att jag verkligen gillar den här uppsättningen av Spurs. Så ingen anledning att upprepa det alltför mycket. Nöjer mig med att konstatera att laget har släppt in minst mål i ligan och har gjort näst flest. Tillsammans med City har man bäst målskillnad. Säger jäkligt mycket.

Tabell:
4. Tottenham 23 11 9 3 41:19 42
17. Norwich 23 6 5 12 28:43 23

Toppen mot botten alltså . CL-jagande (jag vill tillägga att jag inte utesluter laget HELT från titelstriden) Tottenham mot Norwich som försöker lösa det där kontraktet.

Riktigt bra form på Spurs, som har 7-2-1 på senaste tio matcherna i alla tävlingar. Imponerar på mig i stort sett varje omgång. Finns en stabilitet bakåt och framåt har man flera matchvinnare. I år vinner man klart, man vinner fult och man vinner trots initialt mål-underläge. Verkar finnas en annan vinnarmentalitet på spelarna än tidigare. Ett okej skadeläge också, enbart Vertonghen missar. Tänkbart lag:

Lloris
Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose
Dembele, Dier
Son, Delle-Alli, Eriksen
Kane

Roterade 5-6 gubbar i helgens cupmatch, så borde inte vara några större bekymmer med slitna spelare.

Norwich är ett lag jag inte håller särskilt högt. Släppt in näst flest mål i ligan och försvarsspelet är stundtals löjligt uselt. Även om man gjorde 4 på Liverpool och har fått in Naismith tycker jag inte offensiven är något extra heller. Inga större skadebekymmer. Tänkbart lag:

Rudd
Pinto, Bennett, Bassong, Brady
Redmond, Howson, Tettey, Hoolahan
Naismith
Mbokani

Laget var inte kvar i FA-cupen, så senaste matchen var den mot Liverpool. Ni minns nog hur Norwich tappade 3-1ledning till 3-4, hämtade upp till 4-4, men föll med 5-4 i matchens sista spark. I stället för en skalp blev det en extremt tung förlust. Formen innan dess var klart dunkel också, fyra raka förluster hade man. Faktum är att de enda segrarna man har på de sju senaste är mot Aston Villa (då tokjumbo och helt iskalla) och ett Southampton som fick en utvisning.

Spurs är helt enkelt en klass bättre. Formen är bra och många spelare levererar fint. Stabila. Har inte förlorat borta sedan i premiären mot Man United. Tror att man, som det topplag jag tycker man ska betraktas som på allvar, klarar av att besegra Norwich, som dessutom har en livsviktig match på lördag (borta mot Aston Villa).

@nokkan21

Polsater - 01 Februari, 2016, 20:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!