Speltips

Speltips Barcelona-Valencia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-03 20:30 Spela här

Speltips Barcelona-Valencia
Land: Spanien Liga: Copa del Rey
Odds: 1.98 Speltips: Barca -2,5
2016-02-03 20:30 Barcelona-Valencia Barca -2,5 1.98 Polsater

Barcelona -2,5 hemma i cupsemin mot Valencia testas.

Nevilles Valencia ser bedrövliga ut och i helgen föll man mot Sporting Gijon på hemmaplan. Fiasko. Sviten på elva raka matcher utan vinst är den nästlängsta i klubbens historia. Förtroendet för oprövade Gary Neville börjar nog tryta en del hos både spelare och fans. De enda segrarna laget har tagit är visserligen i Copa del Rey, som man konsekvent tagit på stort allvar under Neville, men det hjälper föga när ligaspelet inte boostas av detta. Dessutom ställs man nu mot Barca, vilket med stor sannolikhet innebär respass.

Saknar fortfarande den här säsongens bäste målskytt, Paco Alcacer.

Barcelona såg enligt många småsega ut i helgens ligamatch mot Atletico Madrid. Det är ju ett sätt att se på det. Ett annat är att man vann mot en av sina största toppkonkurrenter, trots att man låg under med 1-0. Tre poäng är tre poäng och i slutändan kostade den matchen inte särskilt mycket energi. Eftersom man spelade i lördags har man en extra vilodag gentemot Valencia.

Formen på Barca är magisk. Har inte förlorat på fyra månader och har raden 21-5-0 på senaste 26 i alla tävlingar. Fruktansvärt bra helt enkelt. Hemma är man nästan ännu värre, i år har man raden 18-2-0 där. I 12 av segrarna har man vunnit med 3+ mål.

Bra skadeläge då i stort sett ingen saknas. Tänkbar elva:

Bravo
Alves, Mascherano, Pique, Alba
Rakitic, Busquets, Iniesta
Messi, Suarez, Neymar

Det här är ett dubbelmöte och med ett i vanlig ordning tajt spelschema utgår jag från att Barca verkligen vill döda det här redan i första mötet för att öppna rotationsmöjligheter nästa vecka.

Polsater - 02 Februari, 2016, 19:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
grandgoals36 - 2016-02-03 03:52:49

Arda och Vidal bör få speltid i denna matchen då dom inte får jätte mycket speltid i Ligaspelet. Så förmodligen Alves out och även Busquets eller Iniesta men ändå ett mycket starkt lag och jag tror också på en fin vinst imorgon och det med några mål :)