Speltips

Speltips Karlskrona-Djurgården

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-02 19:00 Spela här

Speltips Karlskrona-Djurgården
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.82 Speltips: Över 5 mål
2016-02-02 19:00 Karlskrona-Djurgården Över 5 mål 1.82 SHL-Grinder

Som ni kanske vet ligger jag inne med ljumskbråck. Satan vad ont det gör. Antar att det är flera av er som haft det och vet känslan. Men med något ont kommer alltid något gott, extremt mycket tid för analys och rekar kommer finnas kommande dagar, vilket är bra! Det är bara att hoppas att min superform kan hålla i sig, de åtta senaste rekarna har varit vinst, vinst, vinst, vinst, vinst, push, push och vinst. Så jag hoppas verkligen på att kunna sätta sjunde vinnande reken i rad utan förlust. Otroligt otroligt svårt att läsa av dagens SHL-matcher om ni frågar mig, jag tror faktiskt att vi kan få se en hel del kryss i dagens matcher. Men matchen jag väljer att rikta in mig på är mötet mellan hyperintressanta Karlskrona och Djurgården. Jag undrar verkligen om Karlskrona verkligen ska vara underdogs här. Visst, man ligger fortfarande klappsist och möter ett stabilt Djurgården men vi ska komma ihåg att Karlskrona har fem segrar på deras sex senast spelade matcher och fyra raka segrar. Det är dessutom tuffa matcher som Karlskrona vunnit och dessutom har man slagit Djurgården två av tre gånger denna säsong. Trots allt detta vågar jag inte spela på Karlskrona idag för jag tycker det finns för många riskfaktorer exempelvis hur deras säsong har varit tidigare i år, med andra ord helt bedrövlig. Jag tror inte heller på att ett lag som Karlskrona ska gå från överlägset sämst i serien till att köra över alla sina konkurrenter, mycket möjligt att ett bakslag skulle kunna komma ikväll. Men jag tycker ändå Djurgården är lite väl stora favs. Så vågar man ser jag inget fel i att spela Karlskrona. Men det spelet som jag verkligen tycker känns bra inför kvällens drabbning är överspelet. Jag kommer därför spela över 5 mål till @1.82 hos Pinnacle Sports!

Karlskrona:
Karlskrona som varit urusla genom hela säsongen har ni hittat en magisk form trots detta har man 9 poäng upp till MODO och 17 poäng upp till Rögle och Malmö som just nu är på säker mark med sina 42 inspelade poäng. Karlskronas matcher har varit väldigt målrika säsongen igenom, självklart mest för att man släppt in otroligt mycket mål men även för att man gjort en del framåt också, faktiskt mer mål än Rögle, MODO och Malmö! Målsnittet i Karlskronas matcher denna säsong ligger på mäktiga 6.1 mål per match. I Karlskronas hemmamatcher ligger snittet på 5.85 mål/match. Om man kollar på Karlskronas senaste matcher så har det även där sprutat in mål då de 6/7 senaste matcherna slutat med 5 mål eller mer FT. I 74% av Karlskronas matcher denna säsong har det blivit 5 mål eller mer.

Djurgården:
Djurgården ligger på en sjunde poäng i tabellen men flåsar verkligen Växjö i ryggen som ligger en poäng före. Formen hos Djurgården är god med 5 segrar på de 7 senaste matcherna. Om man kikar på Djurgårdens matcher i år så har målsnittet legat på 5.23 mål per match. Kollar man endast på Djurgårdens bortamatcher så har snittet legat på 5.3 mål/match. 61% av Djurgårdens matcher denna säsong har slutat med fem mål eller mer FT.

Inbördes möten:
Karlskrona har verkligen lyckats mot Djurgården denna säsong. På de tre möten som spelats i år så har Karlskrona lyckats vinna två av dem. Alla tre matcher har varit målrika tillställningar så det bådar gott för vårt överspel. Resultaten i matcherna har varit 4-2, 4-4 och 4-3 FT. Med andra ord ett målsnitt på 7 mål per match efter fulltid. Totalt har lagen mötts 11 gånger sedan säsongen 12/13. Målsnittet har totalt varit 5.63 mål per match så visst ska det minst kunna bli fem mål ikväll!

Jag tycker vi sitter bra här och väljer att spela denna lite över medelinsats.

Match: Karlskrona-Djurgården
Spel: Över 5 mål (Insatsen tillbaka vid exakt 5 mål)
Odds: @1.82
Insats: 3.5/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Mot sjunde raka! Följ min twitter om du vill fråga något eller bara ha gott snack!
Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 02 Februari, 2016, 16:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!