Speltips Juventus - Genoa

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-03 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 1.82
Speltips: Juve -1.5
Spela på Speltips Juventus - Genoa
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Juve -1.5
Tror mycket på Juventus ikväll. Har en vansinnig form där man just nu ligger på 12 raka segrar. Har inte förlorat i ligan sen 28:e oktober. Där man dessutom fick spela med en man mindre lite mer än en halvlek borta mot Sassuolo. Sen dess har man spelat 19 matcher och endast släppt in 9 mål. Juventus har dessutom haft ett tuffare schema än dagens gäster Genoa. Man har slagit Lazio, Inter och Roma på senare tid. Med noll insläppta mål bakåt. Har Khedira och Chiellini på skadelistan. Chiellini satt på bänken förra matchen så inga förändringar att vänta i backlinjen. Skulle tippa på att Sturaro eller Hernanes går in på Khediras position.

Genoa ligger på 16:e plats med 5 poäng ner till nedflyttning. Har inget speciellt lag i mitt tycke, men några placeringar högre upp trodde jag faktiskt på. Kan gå en tuff vår till mötes. Har två vinster att stoltsera med detta kalenderår. 4-0 mot Palermo ser snyggt ut, men då ska man komma ihåg att man gjorde 3 av målen efter att bortalaget fått reducerat manskap. Sen en 2-0-vinst borta mot Atalanta i en match som kunde gått hur som helst. Kommer senast från en mållös tillställning hemma mot Fiorentina. Skillnad på att möta ett för dagen halvljummet Viola hemma och borta mot ett stekhett Juve. Har haft svårt mot bättre lag på bortaplan. Har mött Lazio, Roma och Inter. 3 förluster, 0 mål framåt. Har inga skador att ta hänsyn till vad jag kan se.

För att summera det hela. Genoa kan sprattla till ibland, ja. Men det är oftast hemma man kan ställa till det för en del större klubbar. Kan inte se att Genoa ska hota ikväll överhuvudtaget i den form Turin-laget är i. Blev 2-0 till den gamla damen i höstas i Genoa. Fick dock en utvisning efter ca 45 då, men då hade Juve redan satt dit ettan och på så sätt "dödat" matchen. Och då ska man komma ihåg att Juventus var väldigt trögstartade i början på säsongen, det är dem allt annat än nu...

Juventus -1.5 spelas till 1.82
Spela på Juventus - Genoa hos Unibet
J.Dizzle - 3 Februari 2016 - 10:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: