Speltips

Speltips Estrella - Martin

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-02-04 18:00 Spela här

Speltips Estrella - Martin
Land: Ecuador Liga: ATP Quito
Odds: 1,57 Speltips: Estrella
2016-02-04 18:00 Estrella - Martin Estrella 1,57 Poldan

Jag fortsätter gärna på Victor Estrella i ATP Quito. Han är alltså titelförsvarare och vann sin match (som underdog) i första omgången i raka set.

Det fina med Estrella är att han behärskar både grus och snabba underlag och det är precis dessa förhållanden som råder i Ecuador. Jag skrev det i förra reken, men det tåls att upprepas: det går väldigt snabbt här i Ecuador och underlaget är mycket speciellt.

Tycker att Andrej Martin, trots sina nästa 3,00, är överskattad i den här matchen. Tack vare en rush i somras med två CH-titlar har han klättrat topp 100, men där hör han inte hemma. Normalt är han en medelbra spelare på Challengertouren.

Det ska sägas att i en av hans två turneringsvinster var han favorit hela vägen och så enkelt ska det normalt inte gå för en spelare som vid tidpunkten var rankad en bra bit utanför topp 100. Han har med andra ord blivit överrakad. I första omgången slog han visserligen Granollers, men herregud vad spanjoren blivit dåligt senaste året och de senaste månaderna tycks han kunna förlorat mot precis vem som helst. Det var en knall att Andrej Martin vann den matchen, men om jag säger så här: jag skulle inte satsat många polletter på Granollers i den matchen.

Hur som helst, i första omgången blev slovakien trots allt breakad tre gånger och jag tycker vi kan räkna med att Estrella får hål på honom ungefär lika ofta som Granollers. Skillanden är att jag är övertygad om att Estrella kommer vara betydligt bättre i egen serve (där han för övrigt höll sig obreakad i första omgången).

Summa summarum: Det ska väldigt mycket till för att en Estrella Burgos, som är titelförsvarare, ska floppa och åka ut redan i andra omgången mot en överrankad Andrej Martin.

Jag lägger mina pengar på Estrella till 1,57 hos bet365

Poldan - 04 Februari, 2016, 12:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!