Speltips: Souza - Lopez

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-02-05 00:30
Land: Ecuador
Liga: ATP Quito
Odds: 3,00
Tips: Souza
Enda anledningen till att jag hellre väljer Sousa +1,5 set än över 22,5 games i matchen är helt enkelt på grund av Lopez sviktande form och motivation. Han gick bra här förra året och trivs som bekant på snabba banor. Då får han bra utväxling av sin serve- och volley. Men efter insatsen i Australian Open blir jag lite osäker och även om han har en finalplats att försvara så kan man inte med säkerhet säga att han dyker upp dunderladdad.

Lopez är ju absolut ingen grusspelare. Hans slice som normalt håller motståndarna borta blir inte alls lika effektiv och det gäller även här i Ecuador. Däremot gynnas han som sagt av förutsättningarna.

Men det gör även Souza som förmodligen har den bästa serven bland grusspecialister och är mycket bättre ute i hörnorna på grus jämfört med hardcourt. Han har dessutom inte blivit breakad än, Souza, och har då redan spelat tre matcher.

Tre matcher har det som sagt blivit hittills, samtliga i raka set och visst känns det som att brassen börjar bli het igen. Han hoppade över kvalet i Australian Open och stannade kvar i Sydamerika för att spela Challengers och hitta formen. Det verkar som att han tillslut hittat rätt nu.

Lopez är i grunden en bedrövelse på grus, normalt sett slår han bara andra bedrövliga grusspelare. När han tog sig till final här förra året hade han gjort en bra turnering i Australien, men fick ändå rejält med trassel fram till finalen i Quito.

Sen, återigen, nu har vi en spelare med ett litet frågetecken kring som går på gruset för första gången för säsongen. Och på andra sidan har vi Souza som inte gjort annat än spelat grus senaste månaden och har redan fått tre matcher på det här mycket speciella underlaget.

Tror att det här blir betydligt jämnare än vad oddsen indikerar och jag blir inte det minst förvånad om Souza skräller här.

Spelar Souza +1,5 set till 1,72 hos Nordicbet och även en peng på brassen rak till 3,00 hos Unibet.
  Souza - Lopez
Spela på Speltips Souza - Lopez
Poldan - 4 Februari 2016 - 12:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
18:15  Assar - Shibaev
Bordtennis - World cup - Assar
1.83
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
20:45  Jeong + Shibaev
Bordtennis - World cup - Dubbel
1.81
21:00  West Ham - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
1.85
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming