Speltips

Speltips Timrå-Almtuna

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-03 19:00 Spela här

Speltips Timrå-Almtuna
Land: Sverige Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 1.80 Speltips: Över 4.5 mål
2016-02-03 19:00 Timrå-Almtuna Över 4.5 mål 1.80 SHL-Grinder

Efter en hemsk start på detta året då jag hade en downswing på -27 units vilket är mycket när man kör unitsskalan 1-5 så har jag nu jobbat mig upp till +4.17 units. Det jag tror jag gjorde fel var att jag valde att spela lite större volym, exempelvis 4-5 spel per kväll istället för att lägga 1-2 spel med riktigt bra kvalité istället. Det märker jag tydligt när jag ser hur det gått här på rekatochklart.se. 22 rekar är skriva, 11 vinster, 7 förluster och 4 push ger ett netto på +14.7 units och en ROI på 117.49%. Dessutom har jag en streak på 9 raka spel utan förlust, 7 vinster och 2 push, hade varit kul att lyckas med 10 raka utan förlust!

Tyvärr bara en match på schemat ikväll och den hittar vi HockeyAllsvenskan mellan Timrå och Almtuna. En match där det är svårt att hitta något riktigt fint värde, men jag anser ändå att över 4.5 mål till @1.80 är fine! Motivering kommer här!

Timrå:
Timrå ligger just nu på en elfte plats i tabellen med 60 inspelade poäng, idag är de väldigt viktiga poäng på spel då man ligger i ett lite kritiskt läge i tabellen. Timrå kommer till dagens match med god form med fyra segrar på deras fem senast spelade matcher och tre raka segrar i bagaget. Har otroligt svårt att utse en vinnare i detta möte så väljer att testa ett målspel istället där jag tror överspelet kan vara bra! Timrå har denna säsong haft ett målsnitt på 4.68 mål/match. Om man kollar på endast deras hemmamatcher så ligger det totala målsnittet på 4.38 mål per match efter fulltid. Endast 38% av Timrås hemmamatcher har slutat med 5 mål eller mer men jag tror vi ska kunna öka den statistiken ikväll.

Almtuna:
Almtuna ligger på sjätte plats i tabellen men har endast fyra poäng upp till Karlskoga på tredjeplatsen, med andra ord väldigt tight och viktiga poäng på spel. Almtuna kommer till dagens match med otrolig god form då man tagit sex segrar på deras sju senast spelade matcher. I Almtunas matcher denna säsong så har målsnittet legat på 5.5 mål per match och om man kikar på deras bortamatcher är snittet lika där, 5.5 mål per match. Om man kikar på deras senaste matcher sa har det varit riktigt målrika matcher där de 5 senaste gått över 4.5 mål. 53% av Almtunas matcher denna säsong har det blivit 5 mål eller mer och om man kikar på deras bortamatcher så har hela 62% gått över 4.5 mål.

Inbördes möten:
Lagen har mötts tre gånger denna säsong och gemensamt för dessa tre möten är att bortalaget vunnit, mycket möjligt att så även blir fallet ikväll. Ett av dessa tre möten har bjudit på över 4.5 mål då Timrå vann 2-3. De andra två mötena har slutat 0-3 och 2-2.

Sammanfattning:
Har sett att dem flesta ikväll tror på ett målsnål tillställning. Visst jag kan vara fel ute men väljer trots allt att gå emot strömmen då jag tror tvärt om. Anledningarna till att jag tror vi kan få se en del mål ikväll är att båda lagen har en väldigt god form samt att inget av dessa lag kommer vara nöjd med en pinne ikväll. Almtuna måste vinna för att kunna haka på i toppstriden och Timrå måste verkligen vinna för att förbättra sin position i botten. Båda lagen har ju som sagt gott självförtroende inför denna match och skulle då kunna glömma bort defensiven. 5 mål är mycket möjligt att vi kan få se här ikväll!

Kan dock erkänna att jag filat på denna rek i flera timmar och har varit inne på underspelet hela tiden. Men vid närmare eftertanke har jag faktiskt ändrat mig helt. Tycker att oddset @1.80 är fint på över 4.5 mål med tanke på de förutsättningar vi har till denna match.

Match: Timrå-Almtuna
Spel: Över 4.5 mål
Odds: @1.80
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19:00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 03 Februari, 2016, 16:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Gnarly24 - 2016-02-03 19:43:47

Härligt grinder, haft samma "problem" som dig, max 1-3 spel per kväll ger bäst.