Speltips

Speltips Montreal Canadiens - Buffalo Sabres

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-04 01:00 Spela här

Speltips Montreal Canadiens - Buffalo Sabres
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1.70 Speltips: Habs Ö2.5 mål
2016-02-04 01:00 Montreal Canadiens - Buffalo Sabres Habs Ö2.5 mål 1.70 hockeystick

Montreal Canadiens - Buffalo Sabres

Goalies: Scrivens (probable) vs Lehner (confirmed)

Montreal fortsätter ha problem men ställs inatt mot Buffalo Sabres som man trivs bra mot.

Montreal Canadiens gjorde comeback efter uppehållet igår. Man föll med 4-2 mot Philadelphia Flyers på bortais och man har verkligen haft problem på slutet. Laget som inledde säsongen på ett sådant lysande sett har haft stora problem sedan Carey Price skada. Nu är man 2-7-1 på senaste 10 matcherna och har dessutom 3 raka förluster. Igår spelade man okej, men Steve Mason hade en bra dag på jobbet och Flyers kunde vinna efter att ha haft ledningen hela matchen.

Buffalo Sabres har haft stora bekymmer med målskyttet på senare tid och man har endast gjort 1.93 mål/match de senaste 15 matcherna. Den bristande målproduktionen kan ha viss del med att göra att Sam Reinhart saknats de senaste 3 matcherna. Sabres vann dock senast mot Ottawa Senators med 3-2 efter att Sens sett slöa ut. Sabres gjorde det bra och utnyttjade detta.

Senast lagen möttes slaktade Montreal Sabres med hela 7-2, men de var när Montreal var inne i en bra form. Två lag som inte haft lätt att göra mål på slutet bör ge en målsnål historia, men med Robin Lehner som inte spelats så mycket pga skada och Ben Scrivens (förväntad) i mål för Montreal som fortfarande inte vunnit en match i NHL i år än gör att ja tror de kommer krävas minst 3 mål för vinst i natt för något av lagen. Montreal är B2B, men trivs som sagt väldigt bra mot Sabres. Tänker att de bör ha energi pga av att man vilat så länge innan All-Star Breaket.

Nattens spel blir alltså

Montreal Canadiens Ö2.5 mål @ 1.70 med 3/7 units hos Pinnacle SportsFör fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 03 Februari, 2016, 19:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!