Speltips

Speltips Stoke vs Everton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-06 16:00 Spela här

Speltips Stoke vs Everton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.0 Speltips: O2,5 mål
2016-02-06 16:00 Stoke vs Everton O2,5 mål 2.0 Polsater

Över 2,5 mål mellan Stoke och Everton testas på lördagen.

Mittenmöte mellan två lag som är rätt mycket upp och ner:

9. Stoke 24 9-6-9 24:28 33

12. Everton 23 6-11-6 40:34 29

Rent statistiskt är Stoke faktiskt ligans målsnålaste lag, med 2,2 mål/match i snitt. Everton är däremot det mest målglada laget i England, 3,2 i snitt.
Stoke har 9/24 ö2,5, på hemmaplan är siffran 4/11.
Everton har 13/23 ö2,5, på bortaplan är siffran 5/11.

Stokes rätt så stjärnfyllda offensiv har nu gått mållösa från tre raka ligamatcher, vilket inte är godkänt för deras del. Lägg till FA och Ligacupen och vi har ett mål framåt på fem matcher. Vill mena på att man kan mycket bättre än så. Känns som att den här matchen kommer hyfsat bra i tiden för att studsa tillbaka offensivt efter en tid av svaga resultat och dubbla cup-uttåg.

Saknar ledaren och lagkaptenen Ryan Shawcross, vilket är en defensiv försvagning. Andra ordinarie mittbacken Wollscheid hade känning i veckan och det är inte hundra att han spelar här. Offensivt verkar alla finnas tillgängliga.

För Evertons del sprudlar det av mål i matcherna. Finns en hel del offensiv kapacitet samtidigt som man har svårt att hålla nollan själva.Ett illustrerande exempel är hemmamatchen mot just Stoke tidigare i vintras (3-4-förlust) då allt och lite till hände.
Uppdatering: Reken skrevs och mitt spel las före Lukaku utgick skadad i halvtid i veckans match mot Everton. Inte bra för spelet såklart, men Barkley å co. borde kunna såra Stoke ändå.

Då gick båda lagen verkligen för segern och det känns som vi kan få en liknande matchbild här. Tror Stoke definitivt kommer vilja ta tag i spelet hemma på Britannia och attackera från start. Everton är ett lag som spelar sitt spel oavsett arena känns det som.

Borde vara goda förutsättningar för mål för båda lagen enligt mig. Med två lag som verkligen går för det borde det rassla till i nätmaskorna förr eller senare.


Polsater - 04 Februari, 2016, 10:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!