Speltips Sevilla - Celta Vigo

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-04 20:30
Land: Spanien
Liga: Copa del Rey
Odds: 1.7
Tips: 1
Torsdagens enda spanska match spelas mellan "cuplaget" Sevilla, som gästas av Celta Vigo. Det är första mötet av två där jag finner att hemmastarka Sevilla bör vinna matchen 2 gånger av 3.

Jag gillar verkligen att spela på Sevilla i alla möjliga cuper av den enkla anledning - Sevilla tar sig långt i alla cuper. Ett cuplag, med undantaget av Champions League, men, även där, så tar de sig vidare till Europa League (som de för övrigt har vunnit flera gånger) och på ett eller annat sätt så avancerar de allting. På torsdag möter de Celta Viga som lyckats med bedriften att slå ut Atletico Madrid, men jag är övertygad om att de flesta håller med om att Atletico Madrid inte visade något vidare sug i cupen och luftade spelare hejvilt.

Mot Sevilla kommer Celta Vigo få det betydligt tuffare. Båda lagen har i princip likvärdiga avbräck, även om Celta Vigos Nolito givetvis är en klass för sig. Efter att ha börjar ligan helt strålande har Celta Vigo inte vunnit en bortamatch i ligan i år och har dessutom bara 1 vinst på 6 senaste matcher - de övriga 5 är förluster - vilket tyder på att laget är ur form. Sevilla då? Jo, Sevilla har vunnit 10 (!) raka hemmamatcher. Senast de förlorade var just mot dåvarande formstarka Celta Vigo, ett helt annat Celta Vigo är laget vi har sett i år.

Jag är övertygad om att Sevilla tar tag i matchpinnen direkt från start och ser till att få ett ordentligt försprång i den spanska cupens semifinal. Oddset på en hemmaseger har rasat, där vissa bolag öppnade på 1.90 till och med. Bäst just nu är Bwin med 1.70 - det oddset spelar jag på.
Spela på Sevilla - Celta Vigo hos Bwin
Spela nu
rad - 3 Februari 2016 - 20:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: