Speltips

Speltips Brynäs-Karlskrona

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-04 19:00 Spela här

Speltips Brynäs-Karlskrona
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.869 Speltips: Över 5 mål
2016-02-04 19:00 Brynäs-Karlskrona Över 5 mål 1.869 SHL-Grinder

Streaken på sju raka vinstrekar bröts då överspelet mellan Timrå och Almtuna aldrig var nära. Då känns det otroligt bra att hitta detta spelet direkt efter en förlust. Har nämligen hittat ett spel som jag tror på så pass mycket att jag väljer att maxspela. Det är i mötet mellan Brynäs och Karlskrona som överspelet känns helt magiskt fint. Hade förväntat mig att linan skulle ligga på 5.5 mål och då hade jag tänkt spela 4/5 units, men nu när jag såg att linan var på fina 5.0 mål blir det ett givet maxspel. Ni kanske har invändningar på att jag spelat mycket överspel på slutet men det är något som alltid fungerat bra för mig och även i år med en ROI på 112%.

Brynäs:
Efter 40 spelade omgångar ligger Brynäs på en sjätteplats i serien och jag antar att det är Brynäs stora mål just nu för grundserien att just komma top-6 och slippa en åttondelsfinal. Brynäs har varit inne i en riktig tuff period med fem förluster på deras sju senast spelade matcher. Deras tre senaste matcher har dock varit riktigt fina insatser, först slog man för tillfället superstarka Luleå hemma med 2-1 för att sedan förlora med 2-1 efter PS borta i Luleå i back-to-back mötet. Nu senast slog man MODO borta i en riktig målfest som slutade 3-5! Kikar man på Brynäs matcher sett över denna säsong så ser vi att målsnittet i deras matcher ligger på 5.25 mål per match. Kikar man endast på Brynäs hemmamatcher så ligger målsnittet på 4.89 mål per match. Men det är en sak här som är intressant, när Brynäs mött de svagare lagen som ligger på placeringarna 10-14 så är målsnittet på 5.86 mål per match FT. Och det är exakt samma sak på bortais mot de svagare lagen, fast där är målsnittet till och med ännu högre, hela 6.11 mål per match. Slår man ihop dessa två målsnitt ser vi att i matcherna där Brynäs möter de svagare lagen har haft ett målsnitt på 5.99 mål per match. I 76% av matcherna mot de svagare lagen så har det blivit 5 mål eller mer efter FT.

Karlskrona:
Karlskrona har nu tagit poäng i fem raka matcher varav fyra av dessa är segrar och oj så när man var att ta fem raka segrar, man ledde med 5-4 mot Djurgården men med 76 sekunder kvar så tryckte Djurgården in 5-5 och lyckades sedan vinna efter OT. Idag ställs man mot Brynäs på bortais och man har goda minnen med sig till matchen. Så sent som den 27/1 slog man nämligen Brynäs med 3-2 hemma. Karlskrona är näst sämst i SHL om man ser till bortaspelet, bara MODO är sämre. Men en sak som är anmärkningsvärt är att Karlskrona har gjort en hel del mål borta. Hela 45 mål har man gjort på bortais, det är fler än Rögle, HV71 och MODO. Dessutom skuggar man storlagen Färjestad och Luleå som har gjort 48 respektive 47 mål, så målproduktionen har det inte varit något fel på. Man har ju dock såklart släppt in alldeles för mycket mål. Karlskronas matcher på bortais har haft ett målsnitt på 6.37 mål per match vilket är oerhört högt. Om man ser till Karlskronas alla matcher denna säsong ligger snittet på 6.225 mål per match, väldigt målrika matcher med andra ord. Om man kikar på hur målsnittet sett ut när Karlskrona mött de tuffare lagen på placeringarna 1-8 så har målsnittet legat på höga höga 6.56 mål per match. I Karlskronas bortamatcher denna säsong så har 79% av matcherna slutat med 5 mål eller mer efter fulltid. Om man ska kika på Karlskronas målform för tillfället så är den helt sinnessjuk, i de två senaste matcherna så har det totalt blivit 20(!!!) kassar då man först slog Örebro med 8-2 hemma och nu senast spelade man 5-5 mot Djurgården. De fem senaste matcherna har slutat med fem mål eller mer. Ännu en aspekt skall tilläggas det är att Karlskrona inte har någonting att förlora i någon match. Man ligger klart sist och måste gå för seger i varje match som är kvar denna säsong.

Inbördes möten:
Brynäs och Karlskrona har mötts tre gånger denna säsong. Alla tre mötena har slutat med fem mål eller mer. En match gick över linan och hade gett oss vinst och det var just den matchen i Brynäs som slutade 4-2 till BIF. Brynäs har vunnit två av de tre mötena men Karlskrona vann sist och besitter en betydligt bättre form.

Sammanfattning:
Brynäs har haft otroligt målrika matcher mot de svagare lagen som exempelvis Karlskrona och Karlskrona har haft extremt målrika matcher mot de tuffare lagen, exempelvis Brynäs. Karlskrona har varit extremt målfarliga senaste matcherna och både gör och släpper in extremt mycket mål på bortais. Jag tycker att detta spel känns otroligt bra då jag tycker att allt stämmer in för att kunna bli en målrik match. Sen kan alltid ett spel bommas hur bra det än känns. Men detta maxspel kör jag alla dagar i veckan med de förutsättningar som finns nu!

Match: Brynäs-Karlskrona
Spel: Över 5 mål (Insatsen tillbaka vid exakt 5 mål efter FT)
Odds: @1.869
Insats: 5/5 units
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Är man sugen på ett högre odds är det helt fine att spela Ö5.5 mål. Men jag väljer som sagt att spela Ö5 men då istället skruva upp insatsen till ett maxspe vilket känns otroligt bra. Detta spel spelas med glädje!

För snack, frågor eller vad som helst:
Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 04 Februari, 2016, 01:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!