Speltips

Speltips Brighton–Brentford

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-05 20:45 Spela här

Speltips Brighton–Brentford
Land: England Liga: Championship
Odds: 2.10 Speltips: 1
2016-02-05 20:45 Brighton–Brentford 1 2.10 RalleArvid

Brighton har efter långt och ansvarsfullt uppbyggnad nått en stabil nivå där laget framförallt är i besittning och visar upp en hög lägstanivå. Självklart hamnar laget, som alla lag under de långa ligasäsongerna i England, i en del dippar då och då men man kan alltid räkna med att Brighton kommer vara att räkna med, båda i de enskilda matcherna oavsett motstånd och även för de mesta i toppstriden runt de positiva kvalen när vintern blir till vår.

Brighton ligger femma i tabellen och har repat sig efter en decembersvacka. Laget var fenomenalt under början av säsongen och med en långt obesegrad svit såg man till att bädda för det utgångsläge man nu har och som jag tror man kommer förvalta på ett sådant sätt att det minst blir playoffmatcher mot Premier league även denna säsong.

Laget har nu två raka segrar mot Blackburn och Huddersfield och just segern senast på hemmaplan tror jag var extra viktig och jag förväntar mig att laget nu kommer vara lika svårspelade på hemmaplan som de var då de innan förlusterna hade 10 raka matcher varav åtta segrar på hemmaplan.

Brentford är absolut ett habilt Championship-lag men tenderar att vara ojämnt både i det större perspektivet och i matcher. Därför tror jag att ett lag som Brighton, framförallt på bortaplan, kommer vara en uppgift som passar laget dåligt. Brentford är Brightons antites då de haft förtvivlat svårt att ta det där ”tråkiga” och kontrollerade 1-0 segrarna då de tar ledningen.

Brighton kommer kontrollera matchen och inte ha några problem med tålamodet här. Erfarna spelare finns det gott om och framförallt även i boxen om lägena dyker upp.

Vad gäller skadelägena är det liknande situationer för båda lagen men en truppnyhet som är spännande och som bör tala för hemmalagets fördel (om han håller sig i skinnet) är att Steve Sidwell anslutit på lån och övertänd kan göra sin debut.

Jag tycker ettan är värd en fredagsslant här. Absolut. 2.10 är mer än godkänt.

Lycka till lads!

RalleArvid - 04 Februari, 2016, 23:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!