Speltips

Speltips AIK-Västerås

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-05 19:00 Spela här

Speltips AIK-Västerås
Land: Sverige Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 1.826 Speltips: AIK -1
2016-02-05 19:00 AIK-Västerås AIK -1 1.826 SHL-Grinder

Ja hörni. Det svänger minst sagt i den här branschen. Först sju raka vinstrekar och nu har jag tre raka förlustrekar. Det gäller verkligen att få blödningen att stoppa så fort som möjligt nu och jag tänkte att vi ska göra det redan ikväll. En match på schemat i HockeyAllsvenskan mellan AIK och Västerås, två lag som hade samma ambition inför säsongen - att gå upp i SHL. Hemmalaget är på god väg dit och samtidigt som det verkligen inte ser ljust ut för bortalaget. Jag tror att AIK blir några nummer för stora här och kommer spela AIK -1 AH till @1.826 med 4/5 units.

AIK:
AIK leder HockeyAllsvenskan på bättre målskillnad mot Tingsryd som har lika många poäng. AIK har dock en match mindre spelad och drar därmed ifrån Tingsryd vid poäng ikväll och jag kan tänka mig hur gärna AIK vill vinna denna match och koppla ett 3.5 poängs försprång. Jag säger 3.5 med tanke på att AIK har en betydligt bättre målskillnad än Tingsryd som är nästintill omöjlig att ta ikapp innan serien är slut. AIK är seriens klart starkaste hemmalag med 19 segrar på deras 21 spelade matcher, ett helt ofattbart imponerande facit. Fyra av dessa 19 hemmasegrar har varit efter OT vilket innebär att AIK har tagit 15 stycken trepoängare av 21 möjliga, det är riktigt riktigt starkt. AIK har fem raka hemmasegrar och nu senast så demolerade man Sundsvall med 5-0. Kikar man på AIKs form överlag så har man sex raka segrar. Kommer den sjunde idag månne?

Västerås:
Västerås ligger för tillfället på en 10e plats i serien med 61 inspelade poäng och jag kan tänka mig att laget mår dåligt på alla sätt och vis eftersom det inte alls blivit vad man hade förväntat sig av denna säsong. Västerås kommer till dagens match med en helt genomvidrig form. Nio raka förluster, vänta jag måste säga det igen, nio raka förluster, det är helt otroligt! Det måste vara otroligt svårt för Västerås att hitta någon slags energi inför denna supertuffa bortamatch. I Västerås 8 senaste bortamatcher så har man endast vunnit en enda match och jag kan inte på något sätt se att Västerås ska kunna stoppa AIK ikväll.

Inbördes möten:
Lagen har mötts tre gånger denna säsong först vann Västerås hemma men sedan har AIK först krossat Västerås hemma med 6-1 och nu senast vann man med 2-3 på bortais. Jag tror vi kan få se en ny kross ikväll.

Match: AIK-Västerås
Spel: AIK -1 (Insatsen tillbaka vid uddamålsseger)
Odds: @1.826
Insats: 4/5 units (tungt)
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 05 Februari, 2016, 00:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Firewutobbe - 2016-02-05 17:29:52

VIK har tuffa skador på tongivande spelare och tvingas spela med 3 st juniorer som inte håller Allsvenskklass. AIK krossar VIK ikväll.

samppa - 2016-02-05 12:44:53

Vid en första anblick känns ju denna för bra för att vara sant. Just därför vill jag hålla ögona öppna här innan ställningstagandet sker

Hört att skall finnas en del skador i AIK ??

KD - 2016-02-05 09:14:28

Varning här. VIK går uselt men kommer säkra defensivt och kunnandet finns. Favorit i fara, AIK måste inte vinna för tabellens skull just nu men VIK kommer sälja sig dyrt. 1-2?