Speltips

Speltips AIK-Västerås

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-05 19:00 Spela här

Speltips AIK-Västerås
Land: Sverige Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 1.847 Speltips: Över 5 mål
2016-02-05 19:00 AIK-Västerås Över 5 mål 1.847 SHL-Grinder

Har redan rekat AIK -1 tungt med 4/5 units. Nu är det dags för ännu ett tungt spel i samma match. Jag tycker nämligen att det även skriker överspel här. Att få @1.847 på över 5 mål i denna match tycker jag är magiskt fint! Motivering lyder:

AIK:
AIK kommer till denna match med superform och går upp i ensam serieledning vid poäng i denna matchen och känslan är att AIK helt fruktansvärt gärna vill ta tre poäng för att koppla ett fint grepp. Jag är dessutom övertygad om att AIK kommer vinna denna matchen och dessutom tror jag att det finns extremt goda möjligheter till en riktig målfest. AIK bör vilja ge debuterande Jonas Almtorp en fin förstamatch i AIK-tröjan så han får en bra start. I AIKs matcher denna säsong har det varit målrika tillställningar väldigt ofta. Snittet ligger på 5.79 mål per match och kikar man endast på AIKs hemmamatcher så ligger målsnittet på 5.57 mål per match efter fulltid. Drygt 76% av AIKs hemmamatcher har slutat med 5 mål eller mer efter FT och om man kollar på hur många matcher som blivit 6 mål eller mer och alltså täckt linan så är det 52%. Målformen i AIKs matcher är inget att klaga på, i de tre senaste matcherna har det blivit totalt 19 mål vilket ger ett snitt på drygt 6 mål per match.

Västerås:
Västerås har superkass form men måste självklart försöka vinna/ta poäng här ikväll för att bryta trenden. Det blir självklart inte lätt mot ett AIK som har en otroligt stark offensiv. Västerås har haft väldigt målrika matcher på slutet, alla deras 5 senaste matcher har täckt vår lina ikväll på över 5 mål. Om man kikar på målsnittet i deras matcher sett över hela säsongen så ligger målsnittet på 5.65 mål per match och om man endast ser till deras bortamatcher så ligger snittet på 5.3 mål per match efter fulltid. De flesta målsnåla matcherna kom i början av säsongen, om man ser till deras 13 senast spelade matcher så ligger målsnittet på 5.8 mål per match efter FT.

Inbördes möten:
Det blir för fjärde och sista gången denna säsong som AIK och Västerås ställs mot varandra. Västerås lyckades vinna det första mötet hemma med 5-2, efter det vann AIK med stabila 6-1 hemma och det senaste mötet slutade med att AIK vann efter OT med 2-3 på bortais. Målsnittet i dessa tre matcher blir 6 mål per match.

Tanke:
Anser att båda dessa spel är profitabla, annars hade jag såklart inte spelat dem. Nu är det upp till er om ni väljer att spela AIK -1, överspelet, båda spelen eller inget alls. Helt upp till er. Jag väljer att spela båda spelen med en tung insats (4/5 units). Jag tror väldigt hårt på båda spelen, sätter vi ett spel och missar ett blir det lite back men jag tror det finns goda möjligheter till att sätta båda dessa spel. Ska vi säga 5-2 AIK?

Match: AIK-Västerås
Spel: Över 5 mål (Insatsen tillbaka vid exakt 5 mål)
Odds: @1.847
Insats: 4/5U (tungt)
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg och ha en underbar helg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 05 Februari, 2016, 11:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!