Speltips

Speltips Brown - Bemelmans

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-02-05 20:30 Spela här

Speltips Brown - Bemelmans
Land: Frankrike Liga: ATP Montpellier
Odds: 1,62 Speltips: Brown
2016-02-05 20:30 Brown - Bemelmans Brown 1,62 Poldan

Mitt bästa pick idag är Dustin Brown mot Ruben Bemelmans. Alltså, det är ganska simpelt: En spelare kan inte ha så många liv som belgaren haft i den här turneringen.

Känns som att han närmar sig något slags rekord i räddade breakbollar. Åtminstone personligt rekord. Mot Sousa i första omgången räddade han 12 av 15 breakbollar och 8 av 8 mot Struff i matchen efter. Man ska kolla ihåg att Sousa normalt är bra i den här typen av oviktiga turneringar, men att han egentligen bara vinner på att kämpa och slita.

Struff är hopplöst formsvag. Han är inte bättre än sin ranking just, eller, han är snarare sämre än sin ranking just nu.

Med tanke på att Bemelmans spenderat så pass mycket tid på banan, egentligen utan att spela överdrivet bra, så litar jag på Dustin Brown här. Det ska mycket till för att tysken ska missa den här chansen att spela till sig lätta poäng.

Tycker dessutom att Brown förtjänat sin plats i kvartsfinalen. Vinster mot vassa inomhusspelare som Zverev och Simon är riktigt bra och han servar bara bättre och bättre ju länge turneringen lider.

Båda spelarna gillar den här typen av underlag och de spelar väldigt lika. Ingen av dem drar sig för att spela serve- och volley och bygger mycket av spelet kring serven. Hur som helst så tycker jag att Brown är bättre på nästan allt: Bättre serve, bättre volley, bättre returer och bättre tryck i slagen.

Brown har 3-2 inbördes och har vunnit 2-1 inomhus mot Bemelmans.

Tror lätt att han vinner den här matchen 2 gånger av 3 och spelar Brown till 1,62 hos Betsafe

Poldan - 05 Februari, 2016, 13:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!