Speltips

Speltips Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-06 01:30 Spela här

Speltips Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.27 Speltips: Pens ML
2016-02-06 01:30 Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins Pens ML 2.27 hockeystick

Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins

Goalies: Bishop (probable) vs Fleury (probable)

Intressant möte ikväll i Eastern Conference när Tampa Bay Lightning som inledde säsongen så svagt, men kommit upp i nivå nu ställs mot Pittsburgh Penguins i toppform.

Tampa Bay Lightning har verkligen fått igång spelet och har fantastiska 9-1-0 senaste 10 matcherna. Den 7 matcher lång winstreaken bröts mot Florida Panthers, men man har börjat på en ny sådan då man vunnit 2 raka matcherna nu. Senast slog man Detroit Red Wings efter All-Star Breaket med klara 3-1 i en tajt match.

Pittsburgh Penguins var pressat. Man hade stora problem med offensiven och spelet klickade inte. Det ledde till att man tappade i tabellen och låg länge långt utanför slutspel. Nu har man dock börjat få igång offensiven igen och det har varit viktigt för laget att få igång Sidney Crosby som haft en svag säsong (för att vara han). Laget har 4 raka vinster nu och man öser in mål framåt (17 mål på dessa 4 matcher).

Dock kommer lagets bästa poänggörare i E.Malkin saknas i nattens match då han åkte på en lowerbody-injury vs Sens i där Pens vann med sjuka 6-5. I och med detta kommer laget ge extra fokus på topplinan med Crosby, Kunitz och Hörnqvist.

Penguins har trivts väldigt bra mot Tampa genom åren och har på lagens 10 senaste möten 8-1-1 med en målsnitt på höga 4.40 mål/match. I och med detta ser jag matchen som minst 50/50 trots att Penguins saknar Malkin, Fehr, Bennett och Bonino. Oskar Sundqvist kallades upp och bör vara taggad på att göra en bra insats som han visat att han har kvaliteter för bland annat i sina säsonger i SAIK.

Matchen skriker på en målrik historia, och kanske hade Pens Ö2.5 mål varit ett bättre alternativ, men känslan är att det ligger en målsnål match runt hörnet i denna matchup. Jag kommer därför gambla lite och spela det högre oddset.

Pittsburgh Penguins ML @ 2.27 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 05 Februari, 2016, 17:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!