Speltips

Speltips Kanada - Vitryssland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-06 18:00 Spela här

Speltips Kanada - Vitryssland
Land: Kanada Liga: Fed Cup
Odds: 11.00 Speltips: Kanada
2016-02-06 18:00 Kanada - Vitryssland Kanada 11.00 DocNakano

Imorgon drar första rundan av damernas Fed Cup 2016 igång och spelet som jag rekar är från World Group II mellan Kanada och Vitryssland. Båda nationerna kommer spela utan sina respektive storstjärnor Eugenie Bouchard och Viktoria Azarenka. Mötet spelas inomhus på hard i Quebec, Kanada.

Jag gillar väldigt mycket oddset på Kanada till hela 11.00 då jag tror att de har betydligt bättre chans än så att slå Vitryssland. Kanada ställer upp med unga talangen Francoise Abanda och rutinerade Aleksandra Wozniak medan Vitryssland mönstrar Aliaksandra Sasnovich och Olga Govortsova.

Kanada spelade mycket bra förra året i Fed Cup och pressade då Rumänien som ställde upp med Begu och Dulgheru och Kanada hade då med Abanda och Bouchard där Abanda slog Begu och pressade Dulgheru, men fick ändå se sig besegrade med 3-2. Potentialen finns hos Abanda och rutinen hos Wozniak som har ett record på 39-9 i Fed Cup sammanhang vilket är riktigt bra. Egentligen har ingen av de fyra spelarna hos båda nationerna haft en bra säsongsinledning vilket gör att jag tror att denna matchen är mycket mer öppen än vad den ser ut på förhand så som bolagen satt oddsen.

Kanada kommer ha ett stort hemmastöd och det snabba underlaget som Kanada valt ska gynna hemmaspelarna. Om Abanda lyckas få med sig första matchen mot Sasnovich så tror jag att man har Vitryssland i rejäl brygga. Kanada har även i mitt tycke ett stabilare dubbelpar i Dabrowski/Zhao som spelat ihop tidigare, medan Vitryssland har Govortsova som är en kompetent dubbelspelare ihop med 17-åriga Vera Lapko.

Värdet ligger absolut här på Kanada som jag tycker är enormt underskattade i denna match, nästan så bolagen tror att Azarenka ska spela..

När vi får Kanada som vinnare i matchen till 11.00 hos bet365 så spelas det utan tvekan.

DocNakano - 06 Februari, 2016, 02:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!