Snett på bollen i Tyskland i går. Hoppas på revansch här. Cagliari håller hög klass i Serie B och har 2-0 i matcher på eftermiddagens motstånd den här säsongen. Sardinienlaget är dessutom fruktat på sitt hemmagräs.

Tidigare möten
2015/16
Virtus Entella - Cagliari 1-3 (Serie B)
Cagliari - Virtus Entella 5-0 (Coppa)

SERIE B
2. Cagliari 24 16 4 4 46 22 24 52
9. Virtus Entella 24 9 7 8 24 23 1 34

Cagliari hemma
12 11 1 0 30 8 34

Formen
V, V, F, V, V

Senaste match
Avellino - Cagliari 1-2

Virtus Entella
11 2 3 6 5 13 9

Formen
V, F, V, F, F

Senaste match
Virtus Entella - Novara 1-0

Från förra årets fiasko har Cagliari lyckats hålla kvar ett väldigt bra truppbygge sett till Serie B-mått mätt. Är framförallt oerhört starka nere på Sardinien där man är obesegrat och vunnit 11 av 12 matcher med en målskillnad på 30-8. Inte så pjåkigt direkt. Finns ju en del klasspelare på den här nivån, till exempel Sau, Farias. Slåss för direktuppflyttning och det ser bra ut. Sex poängs marginal inför eftermiddagen men bara en andraplats bakom Crotone. Tror inte på mättnad i hemmalaget utan de vill nog gärna säkra uppflyttning och helst vinna serien. Har vunnit mot Virtus Entella i övertygande stil två gånger den här säsongen. 5-0 hemma i cupen och 3-1 på bortaplan. Kommer från två raka segrar och tre raka hemma innan dess. Stämningen god i lägret alltså. Virtus Entella är ett helt okej mittenlag. Men har haft svårt borta där man bara lyckats göra fem kassar framåt på elva matcher. Svårt att vinna särskilt ofta då. Tre raka bortaförluster med 2-0. Cesena, Avellino, Pescara. Alla tre offensivt skickliga hemmalag - precis som Cagliari. Kan bli åka av för Virtus Entella även den här gången.

Cagliari: Portieri: Colombo, Rafael, Storari

Difensori: Balzano, Barreca, Capuano, Ceppitelli, Krajnc, Murru, Pisacane, Salamon

Centrocampisti: Cinelli, Colombatto, Deiola, Fossati, Joao Pedro, Tello

Attaccanti: Cerri, Farias, Giannetti, Melchiorri, Sau

SPELTIPS
Cagliari har ett klart bättre lag och är riktigt vassa hemma samtidigt som Virtus Entellas bortafacit är ganska dystert. Har 8-1 i inbördes över två matcher den här säsongen. Spelar Cagliari -1 asian (pengarna tillbaka vid uddamålsseger) till 1,88 hos bet365 (4/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip