Speltips

Speltips Southampton–West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-06 18:30 Spela här

Speltips Southampton–West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.05 Speltips: BLGM
2016-02-06 18:30 Southampton–West Ham BLGM 2.05 RalleArvid

Haft lite problem med tillgång till internet men de flesta av er har säkert redan snappat upp via twitter. Ville ge er tipset i god tid som vanligt så ni eventuellt kunde använda den i ett system eller liknande. Så hoppas att ni fortfarande lever och att dagen har gått bra med väl förvaltade pengar från gårdagens succé.

West Ham mot Southampton och två lag i bra medgång och framförallt med gott självförtroende.

Efter en riktigt trasslig jul och nyårsperiod har Saints nu fyra raka utan förlust och av dessa är tre segrar. Dessutom är de senaste två mot riktigt tufft motstånd, United och Arsenal borta.

Southampton hemma har varit en fin garant för mål på sistone. Senaste tiens resultat lyder:

3–0
2–0
1–2
4–0

Laget spelar en offensiv och frejdig fotboll och kommer inte nöja sig med 0–0 eller liknande mot West Ham som fallet eventuellt hade varit om de fortfarande hade varit inne i en svacka av vinstfria matcher.

West Ham har visserligen visat prov på att de kan konsten att stänga till en match och spela på 0–0 men jag tror inte att det här anses vara en tillräckligt svår nöt att knäcka för att laget ska ställa ut taktiken och vara nöjda med en poäng. Det är inte världens största tragedi om det skulle bli oavgjort men jag tror inte man kommer vara nöjd om man ser sig själv i spegeln utan att ha gett det ett ärligt försök om att gå för samtliga tre poäng. Dessutom har det i en hel del av de målsnåla och täta matcherna som West Ham spelat under säsongen med Slaven knappast varit tal om någon försiktighet eller dubbla hängslen och livrem utan snarare om matcher där chanser skapats men där bollen helt enkelt inte velat in.

Senaste två mötena mellan lagen som slutat 0–0 nere på sydkusten tror jag har större inverkan på oddssättningne än vad som är rimligt. Ett West Ham under Sam Allytrdyce är en helt annan sak än ett West Ham under Slaven Bilic.

Jag tror snarare än tillbakadraget och sömnigt att vi kan få se en riktigt trevlig och händelserik kvällsmatch här.

Båda lagen gör mål spelas hos bet365 till 2.05.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 06 Februari, 2016, 16:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!