Speltips

Speltips Struff - Dodig

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-02-07 12:00 Spela här

Speltips Struff - Dodig
Land: Holland Liga: ATP Rotterdam
Odds: 1,57 Speltips: Dodig
2016-02-07 12:00 Struff - Dodig Dodig 1,57 Poldan

Klipper en morgonmacka från kvalet till 500-turneringen i Rotterdam, Robin Söderlings gamla favoritturnering. Men på den tiden var det typ tourens snabbaste inomhusturnering. Nu för tiden är det bland de absolut långsammaste underlagen.
Och Jan Lennart Struff, han gillar snabba banor. Gärna så snabbt så att spelet bryts ner till att bara handla om servar. Det här är dock precis raka motsatsen och tittar man dessutom på hur Struff spelat senaste veckan, eller egentligen senaste 3-4 månaderna så ska han vara mer eller mindre chanslös i den här matchen.

Struff räddade matchboll mot en sinnessjukt formsvag Stakhovsky i första kvalomgången och har åkt på däng mot Luca Vanni, Bemelmans, Copil och Stepanek de senaste veckorna. Alltså, en liga som, bortsett från Stepanek, inte ska platsa topp 100.

Dodig är så mycket bättre än Struff. I jämförelse rör han sig som en gud. Och även om Struff har en ruskigt bra serve så är Dodigs serve ganska underskattad. Han vann sin första kvalmatch genom att bara förlora fem poäng i egen serve Coppejans. Det känns som att kroaten är tillbaka efter floppen i Australian Open.

Dodig ska, enligt mig, vara cementerad topp 50 och kommer med säkerhet klättra dit någonstans efter den här säsongen. Struff ska nog ligga runt 100-strecket, men med den här formen är han absolut inte en av världens 100 bästa tennisspelare.

De möttes en gång förra säsongen i en match som Struff vann med 3-6,7-6,6-2. Den gången var underlaget mycket snabbare plus att Struff var i fin form. Ombytta roller idag.

Trycker in mina polletter på Dodig till 1,57 hos bet365

Poldan - 06 Februari, 2016, 23:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!