Speltips

Speltips Sundsvall-Västerås

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-07 16:00 Spela här

Speltips Sundsvall-Västerås
Land: Sverige Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 2.42 Speltips: Västerås -1
2016-02-07 16:00 Sundsvall-Västerås Västerås -1 2.42 SHL-Grinder

Som jag skrev för några dagar sedan. Herregud vad det svänger inom bettingen alltså. Först hade jag en jättetung period, sedan kom min underbara period där jag hade sju raka vinster utan förlust, sen nu i början av den här veckan kom en coldstreak på tre raka förlustrekar och just nu kan jag skriva meningen: idag går vi för fjärde raka vinstreken! Det är det som gör att jag älskar betting så mycket, dels att man aldrig vet vad som kommer att hända men även det faktum att desto hårdare man jobbar desto bättre går det!

Nog om det, lördagen slutade med två stycken rekar som gick vägen och drygt 6 units spelades in och nu hoppas jag självklart kunna avsluta veckan på bästa möjliga sätt. Jag har faktiskt väldigt god feeling inför dagens spel. På schemat idag är det två stycken matcher i HockeyAllsvenskan och det laget jag verkligen tror på idag är Västerås! Motivering kommer här!

Sundsvall:
Sundsvall ligger klart sist i serien med 39 inspelade poäng. Sundsvall kommer till detta möte med ett kortvarigt gott minne då man i förra omgången slog Vita Hästen med 3-2 hemma. Formen är trots detta absolut inte god då man har två segrar på sina tolv senast spelade matcher. Om man kikar på hur Sundsvalls hemmaspel varit under säsongen så har man tagit åtta segrar på sina 21 hemmamatcher. Innan segern mot Vita Hästen nu senast så hade man sju raka hemmaförluster. Så formen hemma är minst sagt inte god. Dessutom har Sundsvall ingenting att spela för då det redan står klart att man kommer hamna under sträcket.

Västerås:
Västerås ligger på en tung tolfteplats i serien men sanningen är att vid en trepoängare här idag så skulle man klättra hela vägen upp till åttondeplatsen. Med andra ord är denna fight en superviktig match för Västerås. I förra omgången mötte Västerås serieledarna AIK borta och slutsiffrorna skrevs till 4-1 AIK. Ett resultat som inte riktigt speglade matchbilden. Västerås spelade bitvis riktigt bra och var inte alls ofarliga med bland annat två puckar i ramen. Trots förlusten så kan nog Västerås hitta positiva saker som man kan bygga vidare på nu i de sista omgångarna. Västerås har en helt otrolig förlustsvit som nästan är svår att ta på för det känns så sjukt, men faktum är att laget nu har 10 raka förluster. 10 raka förluster. Men det är faktiskt en förlustsvit som jag tror man bryter här ikväll! Om man kikar på hur Västerås bortaspel varit under säsongen så har Västerås endast vunnit sex matcher av deras 22 spelade. Ett riktigt svagt facit men det ska tilläggas att man utöver detta förlorat fyra stycken i OT, så marginalerna har verkligen inte varit med heller.. Västerås såg som sagt vassa ut senast mot AIK och jag tror att en början på en vändning kan komma här ikväll! Forza VIK!

Inbördes möten:
Lagen möts ikväll för sista gången denna säsong. Västerås vann det första mötet hemma men efter det så har Sundsvall lyckats knipa hem två segrar. Kollar man lite mer historiskt så ser vi att i de 10 senaste mötena så har Västerås vunnit 7 av dem. Jag tror som sagt att Västerås hittar spelet ikväll och tar ner Sundsvall! Jag väljer att spela Västerås -1 till @2.42 istället för raka till @1.917 för att i de matcher som Västerås vunnit denna säsong så har man ofta vunnit med fler mål än ett. Eftersom jag tror på Västerås ikväll så tror jag verkligen att dem skulle kunna vinna med två puckar eller mer och väljer därför ett lite djärvare spel. Självklart går det bra att spela Västerås FT också om man vill det! Eget val.

Match: Sundsvall-Västerås
Spel: Västerås -1 (Insatsen tillbaka vid uddamålsseger)
Odds: @2.42
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 16.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg, nu avslutar vi denna vecka fint!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 07 Februari, 2016, 01:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ryggen - 2016-02-07 16:08:25

Tror också vik har goda chanser idag men att säga att 4-1 till AIK inte speglade matchbilden? Kollade vi på samma match. Vik spelar helt utan självförtroende, målvaktsspelet är under all kritik och laget ser extremt omotiverat ut.

Firewutobbe - 2016-02-07 13:11:18

Vågat. Finns det någonting som tyder på VIKvinst idag? Nej ingenting, jag skulle inte våga mig på detta.,