Speltips

Speltips RB Leipzig–Braunschweig

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-07 13:30 Spela här

Speltips RB Leipzig–Braunschweig
Land: Tyskland Liga: 2. Bunesliga
Odds: 1.70/3.10 Speltips: 1/HCP-1.5
2016-02-07 13:30 RB Leipzig–Braunschweig 1/HCP-1.5 1.70/3.10 RalleArvid

Det finns bara en sak som kan rädda söndagsångesten och det är Red Bull…Leipzig. Kanske inte egentligen för det är ju inte den mest upplyftande historien i världsfotbollen men icke desto mindre ett jävligt starkt kort och ett lag som går stadigt som ett urverk den här säsongen.

Kaiserslautern och St Pauli är de enda som rått på Leipzig på hemmaplan den här säsongen i en övrigt nästintill fläckfri och oerhört imponerande rad där laget nu har 20 segrar och blott tre förluster under en ettårsperiod om man räknar in alla matcher.

Braunschweig är absolut ett habilt fotbollslag i tyska andraligan men eftersom jag inte hyser några som helst tvivel på att årets Leipzig är minst tillräckligt bra för att etablera sig i Bundesliga vill jag mena att det skiljer åtminstone en klass mellan lagen i utgångsläge. Om vi dessutom även tar i beaktning att Leipzig spelar hemma skulle jag tro att vi kan krydda den där klassen en aning och i det närmsta göra den till två.

Hemmalaget leder ligan med tre poäng och har dessutom den här matchen i sin hand och kan öka avståndet ner till Freiburg till sex poäng vilket skulle innebära åtta poängs marginal vad gäller direktuppflyttning.

Leipzig har hittat den där seriesegrar-maskineriformen som typ lag som Juventus eller Sir Alex Ferguson-Manchester United-lag kunde ses med för några år sedan. Laget har nu 9 segrar på sina senaste 10 ligamatcher och inkluderar man de tre träningsmatcherna som spelats de senaste veckorna har man 9 raka segrar.

Framförallt är det träningsmatcherna i slutet av Januari som imponerar oerhört på mig. Om det fanns ett tvivel på hur laget skulle reagera efter lite julledighet med vetskap om att de firat jul och nyår med en stor medvetenhet om att de är på god väg till Bundesliga så krossade de alla tvivel genom följande:

Slå St Gallen med 3–1
Slå Thun med 3–1
Genrepa och slå Teplice med 5–0.

Som ni ser är det inga små siffror och det är sannerligen inga Kalle Anke-lag.

Nej, Leipzig är stabila nu och jag ger laget goda chanser och fortsätta sin svit här idag.

Ettan spelas till 1.70.
Testas kan även hop göras till fina 3.10.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 07 Februari, 2016, 12:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!