Speltips Espanyol - Real Sociedad

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-08 20:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.9
Speltips: 1 (DNB)
Spela på Speltips Espanyol - Real Sociedad
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1 (DNB)
Måndagens enda match i den spanska la liga spelas på Estadi Cornellà -El Prat i Barcelona där hemmalaget Espanyol tar emot gästerna Real Sociedad.

Oddset på en hemmaseger har ständigt gått upp under helgen. Jag har svårt att hitta anledningen till det. Att de förlorade borta mot Real Madrid med 6-0 är en sak. Men när motståndarna heter Real Sociedad så ska Espanyol vara en favorit på hemmaplan - det är inte en öppen match som kan sluta hursomhelst.

Nog för att Espanyol får klara sig utan Marco Asensio och anfallarna Burgui och Felipe Caicedo - även om jag personligen tycker att endast den sistnämnde är ett avbräck - så finns det andra alternativ på planen som har haft betydligt längre speltid och gjort ett bättre jobb denna säsong. Real Sociedad har värre skadebekymmer. Förutom målkungen Agirretxe, som ännu inte spelat en match i år, saknas det tre backar i De la Bella, Yuri och Carlos Martinez samt den offensive mittfältaren Sergio Canales.

De flesta poäng som Espanyol har tagit denna säsong har kommit på hemmaplan. Senast blev det 2-2 mot Villarreal, dessförinnan 0-0 mot Barca, 1-0 seger mot Las Palmas, 1-1 mot Levante, 2-0 seger mot Malaga, 1-1 mot Granada. Vi får gå tillbaka till den 3 oktober 2015 för att hitta senaste hemmaförlusten som då kom mot Sporting Gijon (som satte 2-1 målet på övertid). På hemmaplan är Espanyol riktigt svåra att besegra och de ska vara favoriter mot ett skadedrabbat Real Sociedad, som dessutom är bortasvaga med endast 2 vinster på 11 bortamatcher.

Hela 1.90 i odds erbjuds nu på en draw-no-bet seger för Espanyol hos Betsafe. Vid oavgjort får man pengarna tillbaka. Spelvärt!
Spela på Espanyol - Real Sociedad hos Betsafe
rad - 7 Februari 2016 - 17:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
LeGod - 2016-02-08 17:50

Hade Espanyol saknat Asensio, Burgui och Caicedo som du skrivit hade det varit en stor varning att spela Espanyol dnb.

Men den infon stämmer väl inte? Asensio och Burgui rapporteras starta, där Caicedo missar mötet.

Redgrind - 2016-02-08 08:21

Tycker dock att BLGM till 1.91 är lite bättre. Men lycka till! :D

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: